uspomena na nju

2 dana nakon smrti SLAVE njen 77. rođendan: Porodica slavne glumice neutešna - ne mogu da se pomire da je više nema

0

Najmiliji su se okupili kako bi proslavilil njen 77. rođendan 

Porodica proslavila rođendan preminule glumice
Porodica proslavila rođendan preminule glumice foto: EPA / Nina Prommer

Porodica čuvene glumice koja je preminula pre nekoliko dana, Suzan Samers okupili su se kako bi obeležii njen 77. rođendan bez obrzira što ona nije uspela da ga dočeka.

 

Ona je, kako su preneli mediji, preminula mirno u svom domu nakon višegodišnje borbe sa rakom 15. oktobra.

 

Samo dva dana od njene smrti Suzanin suprug Alan Hamel i sin Brus Samers proslavili su rođendan pokojne glumice paljenjem svećica na rođendanskoj torti.

 

 

- Hvala vam na iskazu ljubavi i naklonosti prema Suzan. Mnogi od vas su nudili svoju pomoć, ali nama najviše znači to što vidimo kako je Suzan uticala na vas i kako je širila ljubav oko sebe - napisala je porodica u kratkom videu koji je podeljen na Suzaninom Instagramu.

 

Na snimku, Suzanini najbliži i najdraži, uključujući i njene unuke, mogu se videti okupljeni oko torte u obliku srca dok pevaju "Srećan rođendan".

 

- Volimo vas! - Alan je rekao na snimku dok je pokrivao lice rukama.

 

Ovaj događaj došao je samo jedan dan nakon što je Suzanin sin Brus napisao dirljivu počast svojoj majci "ratnici" na društvenim mrežama.

 

 

- Videla je više nego što većina može da sanja. Štitila je one koji nisu imali glas. Postavljala je pitanja koja većina nije znala da postavi - započeo je svoju iskrenu objavu na Instagramu, pa je dodao:

 

 - Bila je prijateljica, žena, sestra, ćerka, zabavljač, ikona i legenda. Ali za mene je ona bila samo mama. Imao sam tu privilegiju kao jedina osoba koja je mogla tako da je nazove. Odrastajući, bili smo mi protiv sveta. A onda je zauzela svet olujom - nastavio je o svojoj „neustrašivoj“ majci.

 

- Mama, ostavila si mi sav alat, iako će mi i dalje trebati tvoj duh vođe oko mene. Osećam te i znam da si tu. Ali nedostajaće mi tvoja slatka ruka i brižne oči koje bi pogledale duboko u moju dušu da bi potvrdile da je sve u redu - nastavio je. 

 

Porodica ne može da se pomiri da je više nema
Porodica ne može da se pomiri da je više nema foto: Bob V. Noble / Zuma Press / Profimedia

 

Brus Mlađi je zahvalio Suzani što je „najbolja majka o kojoj je svaki sin mogao da sanja“, dodajući:

 

- Već mi nedostaješ. Nazovite me pohlepnim, ali 57 godina nije bilo dovoljno. Pa ipak, dobio sam više ljubavi nego što sam mogao da zamislim. Volim te tako jako.

 

- Srećan rođendan na ono što bi bio tvoj 77. rođendan. Molim vas, uživajte u rođendanskim tortima, anđeli sad pevaju, plešu, smeju se i plaču. Danas je nebo srećno - napisao je. 

 

Suzan je takođe bila maćeha deci njenog muža koje ima iz prethodnog braka, pa je tako bila baka šestoro unučadi.

 

Bonus video:

 

Kako je naša poznata voditeljka pobedila tumor 

 

 

makonda-tracker