Maja Nikolić: Sina viđam samo vikendom

4
Pevačica za Story otkrila da zbog privremene sudske mere, sa petoipogodišnjim Lazarom provodi samo četrdeset osam sati

Dok se sa svojim prvim mužem Mirkom Šćepanovićem sudi zbog alimentacije za starijeg sina Novaka, temperamentna Nišlijka Maja Nikolić bori se i za starateljstvo nad mlađim Lazarom. Za sada je međutim u prednosti njen drugi muž Vuk Kandić koji sa detetom provodi punih pet dana nedeljno.

- Već dve i po godine svog sina Lazara, po privremenoj sudskoj meri, viđam dva dana u sedmici – od petka do nedelje. Status je zajedničko starateljstvo ali to je privremena mera zbog toga što je za devedeset i četiri dana koliko sam provela na Farmi, Vuk sve završio u svoju korist – revoltirana je Maja koja se od Kandića razvela 2008. godine

- Da sam znala koliko će moj sin patiti, bila bih i dalje žrtva tog nakaznog braka u kom su sve emocije umrle zbog različitih karaktera. Ne bih više nikada volela da sretnem nekoga ko je psihopatološki ljubomoran kao moji bivši muževi. Mislim da je to bolest i samo ta emocija može da upropasti brak. Mogu da tolerišem sve, sem psihopatologije i ljubomore na tom nivou – rekla je, između ostalog, Maja u intervjuu za novi broj magazina Story.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker