detalji njihovog odnosa

Godinama ih gledamo na malim ekranima, a ovo retko ko zna: Koja poznata glumica je ZAOVA Nele Mihajlović?

0

Nela je 25 godina u braku sa poznatim kompozitorom, a njegova sestra je poznata glumica 

Nela je udata za rođenog brata Suzane Petričević
Nela je udata za rođenog brata Suzane Petričević foto: Antono Ahel/ATAImages

Poznata glumica Nela Mihailović decenijama je na domaćoj glumačkoj sceni. Srca publike osvojila je maestralnom glumom, a na njen šarm pao je poznati kompozitor Vladimir Petričević.

 

Od prvog dana znali su da su kao stvoreni jedno za drugo i ta ljubavna priča traje decenijama. Iz braka sa Vladimirom Nela ima dve ćerke, na koje je i te kako ponosna. 

 

Ipak, samo istinski ljubitelji glumičinog rada znaju da u njihovoj porodici ima još poznatih ličnosti. Vladimirova rođena sestra je takođe u svetu glume, a nedanvo se oprobala i u voditeljskom poslu.

 

 

U pitanju je Suzana Petričević, koja godinama gradi glumačku karijeru i da Nelom ima savršen odnos. Njih dve su godinama igrale zajedno u predstavi "Plastika" i funkcionisale su savršeno.

 

O tome je i sama Nela često govorila, budući da su joj novinari često postavljali pitanje o tome kakvi odnosi vladaju među njima. 

 

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je tada Nela, a Suzana dodala:

 

Nela je godinama u braku sa poznatim kompozitorom
Nela je godinama u braku sa poznatim kompozitorom foto: Nenad Kostić

 

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

 

Nela Mihailović jedna je od naših najpoznatijih glumica, a publika ju je posebno zavolela kao Živanu Ljutić u seriji "Stižu dolari".

 

Nela Mihailović sa ćerkom i zaovom uživa u pozorištu
Nela Mihailović sa ćerkom i zaovom uživa u pozorištu foto: Miroslav Milic/ATAImages

 

Pored serije “Stižu dolari”, Nela je glumila i u serijama “Crni Gruja”, “Ranjeni orao”, “Greh njene majke”, “Budva na pjenu od mora”, “Južni vetar”, “kolo sreće” i drugim, a za ulogu Danice u predstavi “balkanski špijun” dobila je više nagrada.

 

Ipak, malo ko zna da njeno pravo ime nije Nela, već da joj je to nadimak, a njeno pravo ime zapravo je Danijela.

 

Bonus video:

 

Anđela o svom najvećem poroku 

 

 

makonda-tracker