skladna porodica

Rođeni je brat njene POZNATE KOLEGINICE: Znate li kako izgleda suprug glumice Nele Mihailović?

0

Kako izgleda muž Nele Mihailović?

foto: Petar Aleksić
foto: Petar Aleksić

Glumica Nela Mihailović jedna je od najpopularnijih glumica na domaćoj javnoj sceni, ali o njenom privatnom životu malo toga se zna, jer ona nikako ne voli da se eksponira na taj način, pa mnogi ne znaju ni njeno pravo ime.

 

Međutim, poznato je da je, pre više od dve decenije, stala pred oltar s kompozitorom Vladimirom Petričevićem. On, je, inače, rođeni brat njene koleginice Suzane Petričević. Kruna ljubavi Nele i Vladimira su dve devojčice, Marta i Petra.

 

 

Njihova porodica je definitivno primer sklada i dobrih odnosa, pa se, tako, Nela odlično slaže sa svojom zaovom. One sarađuju i na poslovnom planu, a uspešno već godinama rade predstavu “Plastika”.

 

— Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju — rekla je jednom prilikom Nela, a Suzana Petričević dodala:

 

 I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

 

 

Što se tiče njenog braka s Vladimirom, Nela je o tome iskreno govorila:

 

— Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome — istakla je Nela Mihailović za "Gloriju" pre par godina, pa dodala:

 

— Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo.

 

Vladimir je svojevremeno govorio u početku njihovog zajedničkog života.

 

— Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo — ispričao je jednom prilikom Vladimir, prenose mediji.

 

Ovako on izgleda:

 

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

 

 

makonda-tracker