uživala je

Šta to Jelena Đoković jede za doručak? Zdrav obrok je super stvar, ali ovom specijalitetu Noletova supruga nije odolela

0

Ponekad je skroz u redu pojesti i nešto što je kalorično i masno, ali ekstra ukusno.

Jelena uživa u ukusnom bureku u sred Sarajeva
Jelena uživa u ukusnom bureku u sred Sarajevafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković otpočela je proputovanje po regionu sa čuvenim dr Gabor sa željom da ljudima približi savremni način razmišljanja, gajenja dece i njihovog mentalnog razvoja.

 

Oni su zajedno održali mnogo radionica i predavanja na temu mentalnog zdravlja, a danas je Jelena odlučila da svog gosta povede da proba najukusniji specijalitet koji se pravi po tradicionalnom sarajevskom receptu.

 

 

I šta drugo u Sarajevu jesti do burek, i upravo ovaj specijalitet je bio njihov izbor za početak dana. 

 

Jelena je poznata kao neko ko veoma vodi računa o izboru namirnica tokom celog dana, a njeni obroci su zdravi i dobro izbalansirani. U više navrata smo imali priliku da vidimo šta je to što Jelena jede i ni malo nije slično današnjem doručku.

 

 

Ipak, ponekad je dozvoljeno napraviti izuzetak, naročito ako su tu gosti, kojima želite da prikažete sve čari balkanske kuhinje. Kako otići u Sarajevo, a ne probati te čuvene specijalitete među kojima je i burek?

 

Nikako, zato se Jeca i odlučila na ovaj potez, a ako je suditi prema tanjirima, čini se da je i dr Gabor uživao svim čulima. 

 

Bonus video:

 

Ovo je najmlađi buregdžija u Srbiji

 

 

makonda-tracker