radost

Veliko slavlje u domu Gagija Jovanovića i Branke Pujić: Cela porodica na okupu, pevaju, vesele se, povod je predivan

0

U domu Jovanovića orila se pesma, a na porodičnom okupljanju svi su bili veseli i odlično raspoloženi 

Slavlje u domu poznatog glumca
Slavlje u domu poznatog glumca foto: Damir Dervišagić

Porodična kuća Jovanovića, Gagija i njegove supruge Branke Pujić juče je bila uspunjena pesmom, radošću i smehom. Legendarni glumac je imao veliki razlog za slavlje, jer je proslavio svoj 58. rođendan. 

 

Njegova ćerka, Anđela podelila je nekoliko fotografija iz njihovog porodičnog doma na osnovu kojih smo mogli da vidimo kakva atmosfera je vladala u domu Jovanovića.

Anđela se takođe prisetila i kako je njen otac izgledao na njenom venčanju koje je pre četiri meseca održano u Beogradu, pa je dobro nasmejala svoje pratioce presimpatičnim očevim fotografijama.

 

Porodica Gagija Jovanovića jedna je od najskladnijih među glumcima, a uprkos činjenici da su i Gagi i Branka poznati oboje su uspeli da ostanu prizemni, normalni i da svoj brak sačuvaju decenijama. 

 

1 / 8 Foto: Instagram / blejzimodesti

 

Dragan Jovanović rođen je u Beogradu, gde je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti 1990. godine u klasi Milenka Maričića. Glumu je studirao sa  Slobodanom Ćustićem, Snežanom Orbović, Ivanom Žigon i mnogim drugima. 

 

Branku je upoznao na snimanju domaćeg horor filma “Sveto mesto” u kom su oboje imali glavne uloge. I jedno i drugo tada su bili na početku karijere.

 

Bonus video:

 

Glumica otkrila svoj najveći porok 

 

 

makonda-tracker