najveća sreća

"Zahvalni smo Bogu za sve što nam je pružio": Luna Đogani podelila prvu fotografiju ćerkice iz porodilišta

0

Dirljiv trenutak pevačica je podelila sa svojim pratiocima 

foto: Instagram / lunadjogani
foto: Instagram / lunadjogani

Pevačica i rijaliti zvezda Luna Đogani danas je na svet donela svoje drugo dete, ćerkicu Lanu, a lepe vesti su odjeknule u srpskim medijima. Ona i njen suprug Marko Miljković postali su roditelji po drugi put i njihovoj sreći nema kraja.

 

Luna nije odolela, a da fotografiju iz porodilišta ne podeli sa svojim pratiocima. Ona je objavila fotografiju iz bolničke sobe, na kojoj se vidi beba, čije lice je prekriveno i njen izabranik Marko.

 

Oboma je blistao osmeh na licu, a čestitke su se samo nizale. 

 

 

Uz fotografiju Luna je napisala i emotivne reči i time pokazala kako se trenutno oseća:

 

- Ćao, ja sam Lana Miljković rođena sam 04.10.2023 u 09:00h ! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu, i sigurna sam ćeš imati najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba - napisala je bivša rijaliti učesnica.

 

Da podsetimo, Luna je otkrila i da će ime druge devojčice početi na slovo "L".

 

Biće devojčica i zvaće se na slovo "L". Sviđa nam se to drugo ime, Mia je sa početnim Markovim slovom, a druga devojčica će biti s početnim slovom moga imena – otkrila je ona.

 

 

Podsetimo, krajem prošle godine, Luna i Marko su izgubili jednu bebu.

 

Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo – ispričala je ona nakon tragičnog gubitka.

 

Bonus video:

 

Novi imidž Lune Đogani 

 

 

makonda-tracker