"ne jede, iscrpljuje se"

Nakon gubitka bebe, Luna Đogani donela važnu ODLUKU: "Promeniće to iz korena"

0

Luna Đogani i Marko Miljković početkom novembra su podelili tužne vesti.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

Bivši učesnici rijaliti programa Luna Đogani i Marko Miljković početkom novembra su podelili tužne vesti, da su ostali bez bebe. 

 

– Nažalost smo izgubili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce – ispričala je Luna Đogani

 

Njih dvoje se još uvek oporavljaju od ovog gubitka, a kako tvrdi izvor blizak paru, Luna je odlučila da uradi sve što može kako bi se ona što pre psiho-fizički oporavila, ojačala svoj organizam i ostala ponovo u drugom stanju. 

 

– Tih dana kada se borila sa prihvatanjem da je izgubila bebu koju su jedva čekali rešila je da promeni svoje navike iz korena. U sebi je videla najvećeg krivca za to što joj se dogodilo, budući da spava svega dva, tri sata dnevno, da ne jede redovno i da se iscrpljuje mnogobrojnim obavezama oko deteta, kuće i reklama od kojih zarađuje. Kako bi sredila svoj život, prepolovila je poslovne obaveze, vratila se zdravom režimu ishrane, a po savetu doktorke, počela da uzima vitamine potrebne da oporavi organizam pred novu trudnoću – priča izvor za Alo.

 

Luna trenutno pije vitamine koje inače piju trudnice kako bi ojačala svoj organizam, a ti suplementi koje trenutno uzima se daju i ženama koje su izgubile bebu da bi se izbegao ponovni pobačaj. 

 

Luni na početku nije bilo lako da se pomiri sa gubitkom bebe, ali najveću podršku i vetar u leđa je dobila zahvaljujući ćerkici Miji i suprugu Marku. 

 

– Iako je prvih nekoliko nedelja plakala zbog gubitka, uspela je da se izvuče iz depresije uz pomoć ćerkice Mije. Sa druge strane, Marko je smatrao da bi bilo dobro da pored vitamina i režima ishrane razgovara sa stručnim licem kako bi se i psihički potpuno opravila i pripremila za novu trudnoću. Ona je to odbila, uz objašnjenje da se oseća dobro i obećanje da će mu reći da joj treba pomoć ukoliko oseti da ne može da se nosi s gubitkom – rekao je izvor.

 

makonda-tracker