SVE JE SPREMNO

Luna Đogani pokazala SOBU ZA BEBU: Mašnice, oblačići, police, sve u ROZE BOJI – o ovome devojčice sanjaju

0

Trudna pevačica uložila je mnogo truda kako bi napravila pravi mali raj za devojčicu koju željno isčekuju 

Luna Đogani pokazala sobu za bebu
Luna Đogani pokazala sobu za bebu foto: Instagram / lunadjogani

Popularna pevačica Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković isčekuju svoje drugo dete, devojčicu, koja bi uskoro trebala da dođe na svet budući da je ona ušla u 9. mesec trudnoće.

 

Kao i mnoge druge mame i Luna se u poslednjih nekoliko meseci zanimala opremanjem sobe za svoju mezimicu. Budući da zna da je u pitanju devojčica, Luna je odlučila da u svojoj kući napravi sobu kao iz bajke. 

 

Ceo prostor opremljen je modernim nameštajem, a pevačica se trudila da pažljivo odabere sve do detalja. 

 

Ona je odlučila da na svom Instagram profilu podeli snimak, koji je veoma brzo postao viralan. Na njemu smo mogli da vidimo izgled sobe u kojoj će beba biti smeštena kad se rodi. 

 

Preslatke police u roze boji, stikeri u obliku oblačića i krevetac optočen preslatkom ogradicom samo su deo prostorije koju je Luna pokazala svojim pratiocima. Zajedničke fotografije oplemenile su prostor i učinile da postane mesto poput onih iz bajke.

 

Kako soba izgleda pogledajte u videu koji sledi:

O ovakovoj sobici maštaju mnoge devojčice, a čini se da je Luna uživala dok je s puno ljubavi i pažnje birala i kupovala sve što će joj biti potrebno nakon porođaja.

 

Luna je svoju ćerkicu Miu poslala je u Švedsku, sa bakom Anabelom Atijas i tetkom Blankicom, kako bi u potpunosti mogla da se spremi za porođaj.  Ona i njen suprug Marko Miljković će dobiti još jednu devojčicu, kojoj će dati ime Lana.

 

Bonus video:

 

Kako izgleda porodični dom Lune Đogani?

 

 

 

 

makonda-tracker