počela da peva sa 14 godina

Pevačica se udala i razvela u TAJNOSTI: Retko je viđamo u javnosti, a za nju vreme kao da je STALO

0

Jelena Broćić se proslavila hitom "Bele rade".

foto: .Milos Tesic/ATAImages
foto: .Milos Tesic/ATAImages

Pevačica Jelena Broćić je počela muzikom da se bavi kada je imala 14 godina, a popularnost je vrlo brzo došla.

 

Proslavila ju je pesma "Bele rade" iz 1993. godine, a taman kada je bila na vrhuncu slave, pevačica se odjednom povukla iz javnosti.

 

- Kroz celu moju karijeru ja nisam bila puno u medijima, pogotovo u poslednje vreme. Odlučila sam da se povučem i da se potpuno posvetim porodici -objasnila je pevačica za Grand Online.

 

Naime, pevačica se udala u tajnosti 2003. godine, a njihovom venčanju su prisustvovali samo prijatelji i članovi porodice.

 

Devet godina kasnije, Jelena se razvela, takođe u javnosti,a sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima zbog sina Vasilija. 

Jelena Broćić
foto: .Milos Tesic/ATAImages

- Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom Jelena za medije

 

Jeleu Broćić veoma retko možemo da vidimo u javnosti, jer ne voli da se javno eksponira, a i kako kaže, i to što je nema na televiziji, ne znači da ne radi i da se ne bavi muzikom.

Jelena Broćić
foto: .Milos Tesic/ATAImages

Ona se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju, a svi su mogli da primete da za nju vreme jednostavno stoji.

 

Tu je njen prepoznatljiv osmeh, ali i njen mladoliki izgled koji zaštitni znak svih ovih godina.

 
EVO KAKO JE GRUPA FRAJLE NASTALA, A SVE JE POČELO OD 2 SESTRE! Muzika im je u krvi, a u emisiji Pusti brigu zapevale su u STILU

 

makonda-tracker