borac

PONOSNA JE JER MOŽE DA RADI SVAKI POSAO: Iznenadiće vas čime se danas bavi zvezda devedesetih Anica Milenković

3


Poznata pevačica u poslednje vreme brine o starim licima i ističe da se ne stidi da podeli znanja koja je stekla o ovom poslu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Anica Milenković je velika zvezda devedesetih čija je pesma "Na lančiću ime tvoje" bila ogroman hit.

 

Anica je nakon turneje po SAD-u 2007. nastavila život u Americi, a za domaće medije otkrila da se sada bavi i nečim potpuno drugačijim od pevanja!

 


Milenkovićeva je ispričala da na Floridi izdržava sebe i porodicu radeći kao negovateljica starih lica.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

 

Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. I sada, naravno da je posla manje. Imam dvoje dece, Barbaru i Filipa, a ovde ima dosta ljudi koji imaju kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala, čistila, sređivala. Radila sam i u banci, a pošto su stala putovanja i pevanje, radim sa starim ljudima — rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official) on

 

Nedavno sam čuvala jednu baku, koja je, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet, sada čuvam njenog muža. Briga o starima me ispunjava. Ne stidim se da ispričam nekome kako se baki briše ****, kako da je okreneš na stranu kada se guši. Te stare ljude treba presvlačiti, stari su i bolesni, treba ih kupati... Odrasla sam na selu, ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim — istakla je ona.

 

 

makonda-tracker