preslatki

Izgovorila je sudbonosno "DA" u haljini od 4.700 dinara: Kako su Miloš Timotijević i Tijana izgledali na dan venčanja?

0

Pre godinu dana su stali na ludi kamen, a sad im se ostvarila najveća želja - postali su roditelji dečaka 

Jedina fotografija s venčanja Miloša i Tijane
Jedina fotografija s venčanja Miloša i Tijane foto: Printscreen, Instagram

Poznati glumac Miloš Timotijević oženio se po drugi put pre oko godinu dana, samo 40 dana nakon što je na svoj prvi brak stavio tačku. On je bio u braku sa prvom suprugom Dunjom 13 godina, a onda su rešili da svako krene svojim putem.

 

Tada je u njegov život ušla Tijana Simić, koja ga je očarala svojom lepotom i harizmom. Odlučili su da otpočnu zajednički život i čini se da je to bila odluka koja je oboje povela put najveće sreće - roditeljstva.

 

Brzo nakon svadbe u medijima se pojavila vest da će Miloš postati otac, a sada se to i desilo. Tijana se porodila i učinila ga najsrećnijim muškarcem na svetu

 

 

Na njihovom tajnom venačnju, pre godinu dana mlada  je blistala u elegantnoj venčanici uz telo, dok je Timotijević bio u jednostavnom crnom odelu.

 

Izabranica poznatog glumca je ponela satensku haljinu sa čvorom na okovratniku, koja otkriva leđa, sečena je u predelu struka, a od njega pada pored tela ističući figuru.

 

Naizgled jednostavna, ova kreacija ima nenapadan sirena-kroj i blago zvonaste duge rukave i savršen je izbor ako želite da postignete sveden, ali vrlo šik izgled.

 

Tijanina haljina oduševila je mnoge devojke u Srbiji
Tijanina haljina oduševila je mnoge devojke u Srbiji foto: Instagram

 

 

Mnogi su bili oduševljeni Tijaninim odabirom haljine, koja je koštala svega 4866 dinara. Uprkos tome što je njena cena bila veoma pristupačna, ova haljina je mnoge oduševila.

 

Tada je otkriveno da je njegova nova supruga Tijana Simić, ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je u Portugaliji igrao za klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a nakon okončanja fudbalske karijere ostao je u ovom sportu kao uspešan agent. Zbog njegovog posla, porodica ga je pratila, pa je Tijana živela u Portugaliji.

 

Bonus video:

 

Miloš Timotijević sa suprugom 

 

 

 

 

makonda-tracker