Kako će pobednici Parova potrošiti 100.000 evra?

1
Dobitnici vredne nagrade rijalitija Parovi napravili spisak stvari na koje će potrošiti nagradu u iznosu od 100.000 evra.
Saška Matić i Stevan Radivojević
Saška Matić i Stevan Radivojević

Saška Matić i Stevan Radivojević ceo vikend pravili su spisak stvari na koje će potrošiti hiljade i hiljade evra, koje su dobili u rijalitiju Parovi, kao pobednici ove sezone.

- Stan je na prvom mestu. Živim sam, kao podstanar, što nije strano većini džetsetera u Srbiji. Jer, nije lako obezbediti toliki novac potreban za nekretninu, i uskladiti normalan život u skladu sa godinama, družiti se, dodatno usavršavati... Ulazak u rijaliti bio je i za nas dvoje iznenađenje, ali rekli smo: Zašto da ne? A, kad smo pobedili, to je tek bio šok. Ne znam da li ste videli, u jednom trenutku sam se samo smejao, ništa nisam mogao da kažem –  rekao je frizer.

Zato je Saška Matić pričala za oboje.

- Imam kozmetički salon, koji ću proširiti sa solarijumom, masažama i još nekim detaljima. Ovaj novac je stvarno pao s neba, mi ga jesmo zaradili svojom iskrenošću, pa ćemo zbog toga i da ga koristimo na svoje prijatelje, koji su glasali za nas i pomogli nam da osvojimo nagradu – otkrila je Saška Matić.

Za vikend su njih dvoje pravili spisak stvari koje su neophodne i na koje će potrošiti milione dinara, a uveče su izlazili sa društvom u prestoničke klubove.

- Pobedu smo posvetili Saškinom ocu i mojim roditeljima, koji nisu sa nama – rekao je Stevan Radivojević.

makonda-tracker