evo zašto ga obožavaju

Novi video Novaka Đokovića ODUŠEVIO SRBIJU: Teniser izuo cipele i pokazao da ima TALENAT za koji do sada nismo znali

0

Nakon povratka iz Amerike Nole je otišao na krštenje malog Aleksandra 

foto: EPA / ALESSANDRO DI MARCO
foto: EPA / ALESSANDRO DI MARCO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Srbiju juče i doneo odlično raspoloženje među naše građane. Nole se žurio da se što pre vrati u Srbiju, a za to je imao dobar razlog. 

 

On je sa Jelenom i decom bio na krštenju bratanca Aleksandra, a nakon što se završila ceremonija u crkvi, prijatelji i porodica su nastavili slavlje u jednom beogradskom restoranu.

 

 

Tamo su se okupili njihovi najbliži, a ono što je sve oduševilo jeste haljina koju je Saška nosila, ali i vesela atmosfera kojoj ni Nole nije odoleo.

 

Naime, na Interentu se pojavio video u kojem se vidi da se Nole u jednom trenutku izuo i počeo da sa svojom porodicom igra kolo. 

 

@alo_portal Cela porodica stigla je iz Amerike zbog posebnog dana, a Novak Đoković nije krio sreću, pa je u jednom momentu i bos zaigrao kolo na travi. 😍 #novakdjokovic #đoković🇷🇸 #fyp #fypシ #kolo ♬ original sound - Alo_portal

 

Svi okupljeni bili su odlično raspoloženi, a video, koji je objavljen na Tik Toku veoma brzo je prikupio ogroman broj lajkova. 

 

Da posetimo, Saška i Đorđe Đoković su juče, na dan njihove godišnjice braka, krstili svog sina Aleksandra, a slavlju je prisustvovala cela porodica Đoković, kao i Saškini roditelji i ostala rodbina i prijatelji.

 

Bonus video:

 

Gde je otišao Nole nakon odlaska sa balkona?

 

 

 

makonda-tracker