šok

Na kuću Jelene Tinske BAČENA BOMBA?Policija otkrila šta je to što se zapravo dogodilo

0

Ovaj događaj uznemirio je ceo komšiluk 

foto: Instagram / jelenatinska
foto: Instagram / jelenatinska

Bivša balerina, glumica i voditeljka Jelena Tinska danas je doživela veliku naprijatnost, kada je tokom noći u dvorište njene kuće bačena eksplozivna naprava.

 

Ipak, ovo nije prvi put da joj se dešava ovakva stvar. Glumica je pre izvesnog vremena doživela sličnu neprijatnost

 

Uprkos tvrdnjama voditeljke da je reč bombi, policija je utvrdila, kako saznaje "Blic",da je reč o - petardi.

 

 

- Mi smo pred dve godine kupili kuću u Debeljači. Ja sam borac za prava životinja i vrlo često ja pišem javno svoje primedbe koje se odnose na zaštitu životinja. Skoro se ovde desio jeda incident, neko je jednoj maloj kuci otkrio rep i ja sam naravno zvala veterinara. Ja već neko vreme sumnjam na jednu osobu. Može se reći da smetam ostalim stanovnicima iz opštine, jer imam drugačije poglede na svet - počela je Jelena izlaganje za "Kurir", pa nastavila:

 

 

- Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju. Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca.

 

 

 

 

 

makonda-tracker