"BIO JE LEP KAO APOLON"

PREVARIO JU JE sa stjuardesom, pa joj posvetio NAJTUŽNIJU pesmu: Najfatalnija Beograđanka nije imala sreće u ljubavi

0

Čuvena "Lokica" je svojim ljubavnim životom skretala pažnju celu Jugoslavije.

Jelena Tinska
Jelena Tinskafoto: Youtube Screenshot

Jelena Tinska je naša čuvena balerina i voditeljka, članica popularnog sastava Lokice, a svojevremeno o njenoj ljubavi sa rok muzičarem Goranom Miloševićem, nema ko nije pisao.

 

Način na koji su se upoznali je verovatno bio jedan od onih sudbinskih. Nakon fotografisanja, Jeleni je fotograf Mikica Veselinović doneo fotografije među kojima su zalutale i Goranove.

 

Kada ga je pitala ko je to i kad je saznala da je to Goran iz Generacije 5, tada jednog od najpopularnijih bendova, odmah je tražila njegov broj. omislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.

 

Prvi put joj je spustio slušalicu jer nije verovao ko ga zove, a nakon toga su se dogovorili da se vide i posle toga se više nisu razdvojili narednih godinu dana.

 

U to vreme, Jelena je već imala decu, njih dvoje su se uglavnom noću viđali, pa bi ona ujutru trčala kući da spremi decu za školu, a potom bi se vratila kod njega i nastavili bi da spavaju do podneva.

Jelena je bila jedna od najlepših devojaka u Beogradu. Kada ju je Goran video, znao je da je to ljubav na prvi pogled. Beograd je mnogo pričao o njima, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plenili pažnju.

Međutim, uprkos velikoj ljubavi, Jelena je jednog dana zatekla drugu devojku u Goranovom krevetu. On se pravdao kako je ona samo prespavala i da se radi o stjuardesi, devojci njegovog druga, koji je bio direktor aerodroma. Jelena se tada čak i osvetila Goranu tako što je bila sa tim drugim čija je, navodno, devojka prespavala, a potom je otišla u Novi Sad.

Zanimljivo je i da je Goran pesmu Ti samo budi dovoljno daleko posvetio upravo njoj. Ipak, osveti nije bilo kraja, pa se Jelena iz inata udala za slikara Miću Uzelca, ali se posle posle mesec dana razvela. Nakon toga su rešili da daju svojoj ljubavi još jednu šansu, ali to na kraju nije potrajalo.

 

- Bio je lep kao Apolon - napisala je Jelena o njemu u svojoj knjizi.

 

 

makonda-tracker