9 godina dug brak

On iza sebe ima TRI BRAKA, ona otvoreno govori o razvodu: Kakav je danas odnos Snežane Dakić i Vladimira Mikića?

1

Neki detalji odnosa Snežane Dakić i Vladimira Mikića tek sada su otkriveni

foto: Petar Aleksić
foto: Petar Aleksić

Voditeljka Snežana Dakić se pre gotovo deceniju razvela od biznismena Vladimira Mikića, s kojim ima ćerku Lauru. Ovaj životna lekcija joj je definitivno teško pala, a sda je progovorila kako gleda sa ove distance na taj period.

 

— Mislim da se ljudi bolje slažu kad se razvedu, jer ne moraju da podnose jedno drugo i da trpe sve što im je u zajednici smetalo — istakla je Snežana, ali i naglasila da joj je žao što njen brak nije opstao. 

 

Svi mi žalimo za idejom braka kakvu smo imali, a stvarnost svih nas koji se razvodimo je sasvim drugačija. Kada neki odnos nije dobar, on nije održiv. Svakoj razvedenoj ženi je žao kada ugleda srećni par što i ona tako nešto nema, ali kada ista ta žena realno sagleda odnos koji je imala i kakve su im bile razlike u karakteru, onda joj nije žao što joj brak nije opstao — ispričala je jednom prilikom Snežana za Alo.

 

Snežana je sada otkrila da nikada nije imala osećaj da je partner vara, ali i da se otkriće o tome dogodilo šest meseci kasnije, kada su se oni već emotivno bili udaljili.

 

snežana dakić izašla je još jača iz procesa razvoda
snežana dakić izašla je još jača iz procesa razvodafoto: Damir Dervišagić

Snežana je svojevremeno otkrila da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

 

Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama — rekla je Snežana svojevremeno za Story.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Inače, Snežanin bivši suprug Vladimir Mikić, s kojim je bila devet godina u braku, bio oženjen prvom suprugom Draganom, sa kojom je dobio bliznakinje.

Jovana Miljković bila mu je treća supruga, a u braku su bili tri godine. Godine 2018. dobili su ćerku Milu, a razveli su se 2020. godine.

 

Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala — rekao je Vladimir Mikić tada za "Alo".

 

 

makonda-tracker