ponovo u srpskoj prestonici

Lep, zgodan, u zanimljivom društvu: Ovako izgleda kad Duško Tošić izađe u provod u Beogradu

1

Duško Tošić stigao je u Beograd u jeku najnovijih priča o Jeleni Karleuši i njemu!

duško tošić plenio je elegancijom i dobrim stilom na belom dvoru
duško tošić plenio je elegancijom i dobrim stilom na belom dvorufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Belom dvoru u Beogradu predstavljen je novi projekat Dejana Stankovića, koji je okupio čitav srpski džet-set, od pevača i pevačica, preko voditeljki, do raznovrsnih slavnih sportista naše zemlje i njihovih supruga.

 

Gosti na ovom prestižnom dogašaju su bile brojne poznate ličnosti, od Sanje Marinkovićsestara Dragane i Sanje Džajić, pa do Nataše Ninković s mužem, a to je daleko od kraja liste.

 

Među zvanicama našao se i bivši fudbaler, a sadašnji fudbalski menadžer Duško Tošić, koji trenutno živi na relaciji Turska-Srbija.

 

Duško je bio deo gala skupa na Belom dvoru, a ležerno je prošetao crvenim tepihom, iako ga dugo nismo videli na nekom beogradskom događaju.

 

Ovom prilikom, stigao je i uživao u društvu prijatelja, a na većini fotografija nije se odvojio od njega, dok je fotografisan i kako ćaska sa damama koje su takođe bile gošće na ovom događaju. 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Duško nije prisustvovao promociji novog albuma Jelene Karleuše u Beogradu, što se održalo pre nekoliko nedelja, a sudeći po fotografijama, nije bio ni gost na proslavi njenog rođendana ovog avgusta. Inače, Duška je "potkačila" Jelena Karleuša u poslednjem intervjuu:

 

– Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala učinilo me je ovako jakom – navela je između ostalog, JK u intervjuu za Story.

 

jedini odgovor duška tošića na nove izjave jelene karleuše upućene njemu
jedini odgovor duška tošića na nove izjave jelene karleuše upućene njemufoto: Instagram / duskotosic

 

Jedina Duškova objava nakon toga bio je citat dobitnika Nobelove nagrade, književnika Ive Andrića.

 

Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao – piše u Duškovoj objavi, a mnogi se pitaju da li se to odnosi na Jelenu.

 

Bonus video

Duško Tošić na proslavi rođendana

 

makonda-tracker