pala je odluka

Tek što su otkrili da je u trećem mesecu TRUDNOĆE: Ognjen i Mina su odlučili da je vreme za PAUZU

0

Ognjen Amidžić i Mina Naumović su otkrili da će postati roditelji.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović žće uskoro postati roditelji
Ognjen Amidžić i Mina Naumović žće uskoro postati roditelji foto: Mina Naumović Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i njegova devojka i koleginica Mina Naumović su sve obradovali kada su otkrili da će sledeće godine dobtii dete.

 

Oni nisu planirali da ovu vest podele sa javnošću tako rano, međutim ona je nekako ipak isplivala do medija. 

 

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - rekao je Ognjen za Pink .

 

Tako da je sada poznata da je lepa Mina u trećem mesecu trudnoće, a nekoliko dana pre toga Ognjen je otkrio i da li bi više voleo da dobije sina ili ćerku. 

 

Ognjen i Mina će dete dobiti sledeće godine
Ognjen i Mina će dete dobiti sledeće godine foto: Instagram/printscreen/callmenaumi

Poznato je da Ognjeb ima sina iz braka sa Danijelom Dimitrovskom, a na Instagramu mu je upućeno pitanje da li bi voleo da ima i jednu devojčicu.

 

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve- otkrio je Ognjen u Instagram storiju.

 

Sada kada je Mina trudna, navodno je donela odluku da napravi pauzu u radu na emisiji "Amidži šou", u čemu je Ognjen poptuno podržao. 

 

- Mina i Ognjen su presrećni zbog vesti da će dobiti bebu. Ona je odmah rešila da će napraviti pauzu iako izuzetno voli svoj voditeljski posao. Trudnoća joj je na prvom mestu, želi maksimalno da uživa i da se posveti danima koji je čekaju. Ognjen poštuje njenu odluku, složio se s njom jer je u svemu od prvog dana podržava - kaže izvor za domaće medije, a prenosi Kurir.

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker