progovorio o roditeljstvu

"Voleo bih devojčicu": Ognjen Amidžić s bivšom suprugom ima sina, a sada je priznao čemu se nada

0

Voditelj Ognjen Amidžić sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju.

Voditelj Ognjen Amidžić već godinu dana uživa u vezi sa koleginicom MInom Naumović
Voditelj Ognjen Amidžić već godinu dana uživa u vezi sa koleginicom MInom Naumovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić se pre dve godine nakon 10 godina braka razveo od manekenke Danijele Dimitrovske.

 

Oboje su nastavili dalje ostavši u dobrim odnosima pre svega zbog sina Matiji.

 

Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd. – istakla je Danijela jednom prilikom.

 

Sada, dve godine nakon razvoda, oboje su srećni u ljubavi, Danijela je u vezi sa bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem, dok s druge strane, Ognjen uživa u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

 

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - izjavio je Amidžić za Republiku u aprilu ove godine kada se saznalo za njihovu romansu.

 

Kako su preneli mediji, njih dvoje od decembra prošle godine žive zajedno, a govorilo se da su spremni i da svoju vezu podignu na viši nivo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

- Amidžić i Mina se super slažu i u avgustu će biti godinu dana kako su zajedno. Započeli su zajednički život u decembru i sve ide ozbiljnom pravcu. Međutim, kako je Mina rodom iz Novog Sada, Ognjen nije imao prilike da upozna njenu porodicu te je to učinio nedavno - ispričao je jedan izvor blizak voditelju za Star i dodao: 

 

- Oni su oduševljeni njim, najvažnije im je da je Mina srećna. Nisu još ugovorili zvaničan datum, ali o venčanju nekom intimnijem jesu razgovarali pa su iskoristili priliku i Mininoj porodici saopštili da će se u oktobru najverovatnije venčati - 

Voditelj je priznao šta mu nedostaje da bude kompletno srećan.
Voditelj je priznao šta mu nedostaje da bude kompletno srećan.foto: Dragan Kadić


A ako je sudeći prema društvenim mrežama, voditelj bi voleo da se ponovo nađe u ulozi oca.

 

Naime, nedavno je odgovarao na pitanja na svom Instagram profilu i priznao da bi voleo još jedno dete. 

 

 - Da li bi voleo da imaš i jednu devojčicu, ćerkicu? -glasilo je pitanje.

 

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve-  otkrio je Ognjen u Instagram storiju.

 

BONUS VIDEO

 

KAD JE NAPRAVIO PRVI KORAK, TO MU SE DESILO! Ognjen Amidžić nikada iskrenije o Madžgalju, prisetio se zajedničkih trenutaka

 

 

 

makonda-tracker