izenadićete se

Ni Hana, ni Katja nisu povukle njen gen: Znate li koja je prirodna boja kose Nataše Bekvalac?

0

Kada bi pustila svoju boju kose sigurno je ne biste prepoznali 

Koja je prirodna boja kose Nataše Bekvalac?
Koja je prirodna boja kose Nataše Bekvalac?foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna pevačica Nataša Bekvalac godinama slovi za jednu od najlepših plavuša na našim prostorima. Njena bebiplava kosa je njen zaštitni znak, a retko ko zna kakva je njena prirodna boja kose.

 

Lepa Novosađanka veoma vodi računa o svom izgledu i nikada se nije desilo da je u javnosti vidimo sa izrastkom, pa shodno tome, samo mali broj ljudi zna kako je Nataša izgledala kao devojčica

 

Ipak, ona mnoge stvari iz privatnog života ne krije od očiju javnosti, a jednom prlilikom je odlučila i da javno otkrije kakva je zapravo njena prirodna boja kose.

 

 

- Kosa je oduvek bila moj zaštitni znak. Prirodna sam crnka, tek da znate, ali sam još od punoletstva odlučila da kosu farbam u plavo. I to bebiplavo. Svaka plavuša zna koliko je nege potrebno da bi naša kosa bila kvalitetna i zdrava - rekla je Nata, pa je dodala:

 

- Stalna feniranja, jedna pogubna trajna nadogradnja i česta farbanja ostavila su danak. Godinama sam se mučila da oporavim kosu. Toliko da sam u jednom trenutku morala da se ošišam na paž jer nisam mogla da podnesem koliko je bila ostećena - napisala je lepa Nataša jednom na svom Instagram profilu.

 

Kako je Nataša Bekvalac izgledala kao mala?
Kako je Nataša Bekvalac izgledala kao mala?foto: Instagram / bekvalceva

 

Ako pogledate njene ćerke Katju i Hanu videćete da ni jedna od njih nije povukla majčin gen kada je boja kose u pitanju. Preslatke devojčice imaju braon kosu znatno svetlije nijanse od Natašine prirodne boje.

 

Danas, Nataša ima jednu od najlepših boja plave kose i mnogim devojkama je uzor ne samo kada je kosa u pitanju. Ona je uvek u trendu i prati svetske trendove, pa često kada je oblačenje u pitanju, može da stane rame uz rame sa svetski poznatim zvezdama. 

 

Kako Nataša danas izgleda pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 16 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

 

 

makonda-tracker