(foto)

Bez Instagram filtera, ulepšavanja, fotošopa: Ovako zaista izgleda Verica Rakočević kad nema ni gram šminke na licu

3

Kada skine šminku i uklone se svi filteri s društvenih mreža, ovako zaista izgleda Verica Rakočević (75)

kako izgleda verica rakočević bez grama šminke i ulepšavanja osim majke prirode?
kako izgleda verica rakočević bez grama šminke i ulepšavanja osim majke prirode?foto: Ana Paunković

Iako je u osmoj deceniji života, kreatorka Verica Rakočević živi životom mnogo mlađe žene, a za nju mnogi kažu da izgleda kao da je vreme stalo.

 

Vedrog duha i puna pozitivne energije, Verica pripada onom taboru žena koji sve radi sa puno elana, a dobra organizacija od jutra do večeri definitivno utiče na to da njena figura izgleda fenomenalno.

 

Nedavno je i njen suprug Veljko Kuzmančević podelio fotografiju Verice s mora na kojoj je evidentna linija na kojoj bi joj mogle pozavideti 50 godina mlađe devojke.

 

Sada je Verica i sama podelila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda bez trunke šminke, fotošopiranja, filterisanja i ulepšavanja, a komplimenti i komentari samo su se nizali.

 

Verici ne manjka hrabrosti da objavi potpuno prirodnu fotografiju, ali nije joj ni potrebna, jer njeno lice zaista izgleda besprekorno.

 

Inače, Verica je svojevremeno otkrila tajnu dobrog izgleda:

 

Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete, imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: ,,Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno" — započela je Verica, pa nastavila:

 

 

Ustajem u 6, trčim ujutru, radim do uveče, mirišem ruzmarin u poslednje vreme, kažu da pojačava memoriju, ja sam srećna i zadovoljna, uradim 100 sklekova dnevno. Godine su to, da se ne lažemo, ne radujem se borama, ne mislim da je svaka bora lepa, da me podseća na nešto. Divim se ženama koje se raduju svojoj bori, ja se ne radujem, to je samo korak ka kraju — ispričala je Verica za "Novu".

 

Bonus video

Imanje Verice Rakočević na Avali

 

makonda-tracker