prosto neverovatno

Frapantno je da su potpuno RAZLIČITE, a toliko ISTE: Malo ko zna da Verica Rakočević ima ROĐENU SESTRU

0

Verica je decenijama na našoj javnoj sceni, a malo ko zna da ima rođenu sestru. 

Malo ko zna da Verica Rakočević ima rođenu sestru
Malo ko zna da Verica Rakočević ima rođenu sestru foto: Nenad Kostić

Poznata dizajnerka Verica Rakočević je već decenijama jedno od najpoznatijih lica sa domaće javne scene.

 

Poslednjih desetak godina je u ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem, dobro je poznata i njena ćerka Elena Karaman, ali malo ko zna da Verica ima i rođenu sestru Slavicu.

 

Budući da se ne bavi javnim poslom, Slavicu ne viđamo u javnosti, a njena sestričina Elena sada je napravila izuzetak i podelila jednu fotografiju s njihovog porodičnog okupljanja.

 

Verica, Slavica i Elena
Verica, Slavica i Elena foto: Elena Karaman Instagram

Inače, kako je Verica Rakočević jednom prilikom istakla, njen brat Ljuba je najmlađi od njih troje i njen je veliki ponos, a samo je jednom je javno pričala o svojoj sestri Slavici.

 

- Imala sam tri godine kada se moja sestra Slavica rodila. Majka je otišla u prodavnicu, a ja sam se probudila. Želela sam da izađem napolje. Bila su zaključana vrata i ja sad ne znam kako ću. Razbila sam rukom prozor i htela kolevku i sestru da iznesem, pa da ja skočim za njom. Nisam, naravno, mogla sa tri i po godine da podignem kolevku. Ne znam kako sam se kroz to staklo provukla. I dan-danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike - krenula je da šiklja krv, ja držim rukom. Majka me ugledala i odmah je ispustila kese - rekla je Verica jednom prilikom za "Kurir". 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker