prirodna lepotica

Poredili su je sa Sofijom Loren i Avom Gardner: Fotografiju Olivere Marković iz 1960. gledaćete HIPNOTISANO

0

Na njenu lepotu muškarci su netremice padali 

Fotografja Olivere Marković iz mladosti je zapanjujuća
Fotografja Olivere Marković iz mladosti je zapanjujuća foto: Youtube Printscreen

Legendarna glumica Olivera Marković u pre nešto više od 50 godina nosila je titulu velike zavodnice i lepotice, pa ne iznanađuje što su me mnogi poredili sa svetski poznatim lepoticama

 

Neosporan glumački talenat u kombinaciji sa lepotom učinili su je jednom od najtraženijih imena na glumačkom nebu 20. veka.

 

Trudila se da svakom liku da pečat, pa ne iznanađuje što su njene uloge postale i ostale kultna ostvarenja srpske kinematografije

 

 

Iako je preminula pre 12 godina serije u kojima je ona tumačila velike uloge i danas se gledaju u dahu. Njene replike, šale, pamte ne samo kolege glumci, već i svi oni koji su ikada imali priliku da prozbore koju reč sa njom. 

 

Oliveru su kolege doživljavale kao velikog lafa, a mnogi su govorili da je bila žena sa muškom pameću, ortak, džek…I ona jeste bila sve to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by istorijat™ (@istorijat)

 

Ipak, ne može  se poreći da je Olivera bila prirodna lepotica, što dokazuje i slika koja se pojavila na društvenim mrežama , na kojoj glumica liči na neku od holivudakih diva.

 

Ova fotografija mnoge je ostavila bez daha, a naročito mlađe generacije, koje nisu imale priliku da je vide u nekim starijim filmskim ostavarenjima.

 

Bonus video:

 

Šta kaže Suzana Mančić o ljubavi iz mladosti pogledajte u videu koji sledi:

 

 

 

makonda-tracker