trenutak istine

Kamilin odgovor ju je – ZAPREPASTIO: Ledi Dajana je Kamili rekla da ZNA SVE i želi svog muža nazad, a ovo nije očekivala

0

Sukob princeze od Velsa i Kamile Parker.

Dajana i Čarls su se venčali 1981. godine.
Dajana i Čarls su se venčali 1981. godine.foto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Veza princa Čarlsa i Kamile Parker je oduvek bila javna tajna i njihova priča je započela mnogo pre nego što je tadašnji princ od Velsa upoznao svoju prvu suprugu, Dajanu Spenser.

 

Poznata je izjava princeze Dajane nakon razvoda da ih je u braku uvek bilo troje, a mnogi će se setiiti i toga da se prema nekim pričama Dajana predomišljala da li da se uopšte uda za Čarlsa upravo zbog njegove veze sa Kamilom.

 

Princ Čarls i Dajana Spenser su se venčali 1981. godine, a mnogi su savetovali Dajanu da zažmuri i ne komentariše vezu svog supruga sa Kamilom.

Međutim, jednom je ipak morala da interveniše, a sve je za ITV ispričao Dajanin bivši telohranitelj Ken Vorf.  

 

Prema njegovim rečima, princ i princeza od Velsa prisustvovali rođendanskoj zabavi koju je 1989. godine priredila Kamilina sestra, a sasvim očekivano i sama Kamila je bila tamo.

Telohranitelj je ispričao da su svi bili iznenađeni što je princeza uopšte došla na proslavu s obzirom na to ko ju je organizovao i da je tu bilo stecište ljudi koji su bliski Čarlsom i Kamilom.


- Niko od Dajaninih posebnih prijatelja na toj zabavi nije bio tamo, a kada smo stigli, bilo je to skoro kao da snimamo neku filmsku scenu. Bilo je šokantno da se Dajana uopšte pojavila. Ubrzo nakon toga, u roku od sat vremena, čuo sam da me zovu. Bio sam negde u kuhinji. Izašao sam i tamo je bila Dajana, koja mi je rekla Moraš da kreneš sa mnom. Ne mogu da pronađem svog muža, a ni Kamilu -  ispričao je Vorf.


Bilo je očigledno da je princeza uznemirena te telohranitelj nije mogao da je odbije. Čarlsa i Kamilu su pronašli na sofi u prizemlju kako razgovaraju.

 

A onda joj je Dajana prišla i rekla:

- Molim te, nemoj da me tretiraš kao idiota. Znam šta se dešava

 

Kamila se sasvim očekivano zaprepastila i rekla je nešto poput:

 

- Pa, ti imaš dva divna dečaka -

 

  • Druga verzija priče

 

Uprkos priči telohranitelja koji je uz Dajanu bio 6 godina, arhivski snimci princeze od Velsa pokazuju potpuno drugačiju verziju događaja.

 

Ona se naime, plašila Kamile, ali je ipak zamolila Čarlsa da ih ostavi nasamo.

 

- Sele smo i ja sam se uplašila nje, ali sam joj rekla Kamila, samo bih volela da znaš da tačno znam šta se dešava. Ona mi je rekla Ne znam o čemu pričaš. A ja sam joj odgovorila Znam šta se događa između tebe i Čarlsa i samo želim da to znaš - ispričala je svojevremeno princeza od Velsa.

Kamilin navodni odgovor je bio da Dajana ima sve što je ikad želela i da su svi muškarci na svetu zaljubljeni u nju. 

 

- Imaš dvoje prelepe dece. Šta još možeš da poželiš?

 

- Želim svog muža - tužno je uzvratila Dajana.

 

Nažalost, svog muža nije dobila natrag. Čarls i Dajana su se rastali 1992, a razveli 1996. godine.

Godinu dana kasnije, Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

 

S druge strane, Čarls i Kamila su se venčali 2005. godine, a 6. maja su krunisani u kralja i kraljicu.

 

BONUS VIDEO

 

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

 

 

 

makonda-tracker