san snova

Nosila je titulu NAJZGODNIJE JUGOSLOVENKE: Pogledajte kako je na početku karijere izgledala Danica Maksmović

0

Pre skoro 50 godina njenoj lepoti su se svi divili 

Fotografije Danice Maksimović iz mlađih dana
Fotografije Danice Maksimović iz mlađih dana foto: Marina Lopičić

Poznata glumica Danica Maksimović jedna je od onih žena sa domaće glumačke scene pred čijom lepotom su mnogi nehotice padali.

 

Dovoljan je bio osmeh da svakom muškarcu srce zaigra, a glumačke uloge su se nizale poput sjajnih bisera. 

 

I danas, glumica izgleda odlično uprkos činjenici da je zagazila u osmu deceniju života

 

 

Svoj glumački put Danica je započela sa 19 godina kada se preselila u Beograd. Glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Minje Dedića, zajedno sa Branislavom Lečićem i Darom Džokić.

 

Osamdesetih su za njom svi uzdisali, a Danica je nedavno objavila niz fotografija kako se s godinama menjala. Jeste starija, ali ona je dokaz da lepota ne mora biti prolazna.

 

 

Prvu ulogu na filmu odigrala je 1980. u filmu “Hajduk”. Uz Tanju Bošković, Milenka Pavlova i Radeta Marjanovića, dugo je bila nosilac pozorišnog repertoara Pozorišta na Terazijama.

 

Na ovoj fotografiji Danica je sa svojom koleginicom Tanjom Bošković, Moramo priznati da su obe prelepe, ali i da su sa godinama zadržale gracioznost i lepotu.

 

Davne 1985. godine Danica se fotografisala za naslovnicu "TV Revije" i zahvaljajući Instagram profilu glumice imamo priliku da vidimo i potvrdu zašto je Maksimović imala etiketu "najveće beogradske ribe".

 

Danica je često iskrena, a jednom prilikom dotakla se i odnosa sa svojim sinom Milošem. Šta je o njemu rekla pogledajte u videu koji sledi. 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker