i naravno konji

Kako Nikola Jokić provodi odmor? Umesto egzotičnih destinacija, odabrao je NEOČEKIVANA MESTA, ali nije umakao navijačima

0

Najbolji srpski košarkaš svoje slobodno vreme koristi da bude sa porodicom.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaš Nikola Jokić je sa svojim timom "Denver Nagets" osvojio NBA ligu i postao MVP, a onda je otišao na zasluženi odmor.

 

Kao i proteklih godina, mladi košarkaš leto provodi sa svojom porodicom, suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom, a kao bazu svog zasluženog odmora je odabrao rodni Sombor.

 

Kako su preneli mediji, kada je u Somboru, Nikola Jokić uživa u vikendici koja se nalazi van grada.

 

Iako je poznat po tome što svoj privatni život čuva od očiju javnosti, on samo želi mir i spokoj, bez obzira što uživa status prve zvezde NBA lige. 

Njegov kum Nebojša Vagić je za "BSC Happy portal" ispričao kako njegov kum i prijatelj provodi odmor.

 

– Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranju tenisa, plivanju na bazenu, pecanju, a odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koaje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način – pričao je Vagić i dodao:

 

Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko – dobra hrana, dobri ljudi, konji.

 

Jedan od najslađih prizora sa odmora Nikole Jokića u Somboru je svakako njegovo vreme sa ćerkicom Ognjenom:

 

 

I kao što je rekao i njegov kum, Nikola Jokić je viđen na konjičkim trkama u Somboru, potom je uživao i na koncertu Ace Pejovića, a jedan deo svog odmora je posvetio trci u Italiji.

 

Tamo je bio u Anjanu kako priprema svoje trke za konje, preneo je Kurir Sport. 

Nakon Italije, srpski košarkaš je primećen u Bosni i Hercegovini.

 

A kamere su zabeležile trenutak u kojem Nikola kupuje pivo u Goraždu, a za taj događaj je vezana i anegdota.

 

Prodavačica u marketu nije prepoznala Nikolu Jokića i rekla mu je da je zadivljena njegovom visinom i da treba da bude košarkaš. 

 

A za portal Klix.ba vlasnik marketa u kojem je Nikola primećen da kupuje ispričao je koliko je bio uzbuđen zbog cele situacije. 

- Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a posle su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da veruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmejala. Mi smo naravno podelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas - ispričao je za Dino Zorlak.

 

Nakon Goražda, Nikola se zaputio na rafting Tarom. 

Nikola i njegov brat Nemanja su viđeni u blizini granice BiH i Crne Gore, a ova destinacija omiljena je u porodici Jokić već godinama.

 

BONUS VIDEO

 

Trening Nikole Jokića

 

 

 

makonda-tracker