gde je danas i šta radi

Ne bi ga prepoznali ni oni koji su ga OBOŽAVALI: Kako danas izgleda i šta radi dečak zbog kog je PLAKAO CEO region

0

Kako danas izgleda Marko Bošnjak, pobednik Pinkovih zvezdica?

gde je danas i kako izgleda marko bošnjak?
gde je danas i kako izgleda marko bošnjak?foto: Dragan Kadić

Mladi pevač Marko Bošnjak bio je otkriće kada se pojavio, kako zbog anđeoskog glasa i talenta, tako i zbog umiljatosti i skromnosti. On je momentalno osvojio srce publike na Balkanu, a ona ga je i nagradila pobedom u drugoj sezoni takmičenja "Pinkove zvezdice", nakon što je tu titulu prva ponela Marija Serdar.

I dalje se mnogi sećaju njegove emotivne izvedbe pesme Jadranke Stojaković "Što te nema", ali i brojnih drugih koje su mamile suze i onima koji tu muziku ne slušaju.

 

 

Od tada, Marko je i te kako porastao, ali njegov put do slave nije bio baš jednostavan. Otkako je 2016. godine stekao popularnost, nije se često pojavljivao u medijima, a pre dve godine na hrvatskom festivalu "Dora", gde se bira evrovizijski predstavnik, osvojio je drugo mesto, završivši iza Mie Dimšić, koja je predstavljala Hrvatsku.

 

On je, inače, donedavno studirao u Berlinu, a onda je gotovo preko noći odlučio da se vrati u Zagreb.

 

 

Kako je ispričao za tamošnje medije, ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednoj zagrebačkoj brzoj hrani na Črnomercu. On radi na kasi i, po potrebi, pere sudove kako bi preživeo.

 

— Probudio sam se jednu subotu i pomislio ‘Zašto sam ja tu’? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘Idem da radim’. Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro — ispričao je Marko, prenosi Index.hr.

 

 

Marko je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost.

 

— Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike — poručio je Marko.

 

 

makonda-tracker