dokazao da je najbolji

Anđeoski glas koji je prevazišao sve prepreke: Marko Bošnjak progovorio o bolnom iskustvu pre Pinkovih zvezdica

0
Od suza koje su se slivale, pobednik druge sezone Pinkovih zvezdica Marko Bošnjak (12) jedva je uspevao da govori, jer čim je voditeljka Marijana Mićić izgovorila njegovo ime, zaplakao je i prekrio lice rukama.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Desetine navijača nisu mogle da prestanu sa vriskom u nedelju uveče, kada je Marko odneo titulu najbolje "Pinkove zvezdice".

 

U trenutku kada se pojavio u takmičenju i zapevao "Zajdi, zajdi", "Kao moja mati", "Što te nema", "Prvi snijeg", kao i mnogo stranih hitova, ovaj dečak iz Prozora izmamio je suze čitavom regionu.


Trenutak uz koji je plakala čitava nacija: Pinkove zvezdice se na najlepši način oprostile od Mande (VIDEO)

 

Pevao je kako su govorili s dušom, iskreno i sa puno emocija. Nazivali su ga muzičkim čudom.

 

A Marko je za medije rekao da su mu tokom takmičenja najveću podršku pružali roditelji Vlado i Luce Bošnjak, kao i prijatelji koji su čak iz Bosne i Hercegovine dolazili u Beograd da ga bodre tokom takmičenja, a posebno u superfinalu.

 

foto: Printscreen

Razlog zbog kojeg su mnogi prikovani ispred malih ekrana , nisu samo talentovane zvezdice: Marijana Mićić je ove večeri zablistala kao prava boginja (FOTO)

 

Roditelji i prijatelji su mi bili najveća podrška tokom čitavog takmičenja. Jedva čekam da dođem kući i da sa drugarima proslavim pobedu. Bez njih ne bi bilo moguće da ostvarim ovo. Pre nego što sam izašao na scenu, rekli su mi da budem opušten i da radim ono što najbolje znam", rekao je Marko Bošnjak.

 

Pre takmičenja u "Pinkovim zvezdicama" Marko je pokušavao da okuša svoju sreću u pevanju, ali je bio pogođen komentarima da je netalentovan. To se ispostavilo kao potpuno netačno.

 

Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pevam. Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne obazirem se više na takve komentare. Dokazao sam da znam da pevam i to je meni najveća nagrada", rekao je Marko.

 

 

 

makonda-tracker