(FOTO)

Svojim glasom je do suza dovela i Jelenu Tomašević: Talentovana Marija Serdar danas izgleda — NEPREPOZNATLJIVO

2

Marija Serdar nas je sve osvojila glasom anđela u popularnom takmičenju za talentovanu i muzikalnu decu, a danas je možda ne biste prepoznali kada biste je videli na ulici

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Sigurno se sećate talentovane pevačice anđeoskog glasa koja nas je osvojila u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”. Marija Serdar postala je prva pobednica ovog takmičenja zabavnog karaktera, a iako je tada imala samo 13 godina, svojim anđeoskim glasom mogla je da parira i najboljim pevačicama u regionu.

 

 

Marija Serdar je tokom takmičenja uspevala da rasplače i velika estradna imena, poput Jelene Tomašević, Leontine i Goce Tržan, a njen talenat nije ostao nezapažen, te je u velikoj konkurenciji dečaka i devojčica uspela da osvoji prvo mesto.

 

Marija Serdar
foto: Dragan Kadić

Mariji su mnogi predviđali blistavu karijeru, za šta tek ima vremena, a ona je obećavala da će smršati, što je i uradila. Marija je danas punoletna, a čini se da izgleda dosta drugačije od perioda kada je stekla popularnost.

 

Ovako danas izgleda Marija:

 

 

Marija je svojevremeno pričala da joj se život sasvim promenio otkako je osvojila titulu pobednice prvog takmičenja "Pinkove zvezdice".

 

S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija za portal Pink.rs.

 

 

makonda-tracker