šta će reći vilijam?!

Njenom izrazu lica SMEJE SE SVET: Reakcija Mirke Federer na druženje Rodžera i Kejt Midlton koju NIJE MOGLA da sakrije

0

Kako je reagovala Mirka Federer na prisnost Kejt Midlton i Rodžera?

kejt midlton i rodžer federer uživali su na vimbldonu
kejt midlton i rodžer federer uživali su na vimbldonufoto: Phil Harris / MirrorPix / Profimedia

Britanska princeza Kejt Midlton pojavila se na čuvenom teniskom turniru Vimbldon, na kojem je zablistala i Jelena Đoković, a odmah je privukla svu pažnju prisutnih, kao i po običaju. 

 

Ona se pojavila u predivnom mint blejzeru koji je kombinovala s plisiranom suknjom, a ne čudi što je baš za Vimbldon čuvala modnu magiju. Kejt se pojavila kako bi odala počast Rodžeru Federeru, s kojim neguje odličan odnos, a pored tenisera, kao i uvek, bila je i njegova supruga Mirka.

 

I dok su najpre svi pričali o njihovim stajlinzima, kasnije je isplivala druga strana ovog vimbldonskog susreta, koji je princ Vilijam propustio. Naime, kako tvrde eksperti za govor tela, dok su se Rodžer i Kejt družili i srdačno ćaskali, Mirka time nimalo nije bila oduševljena!

 

Glamurozna Kejt i nasmejani Rodžer šalili su se i smejali dok su gledali igru Endija Mareja, ali Mirka je samo stajala pored njih i delovala prilično neimpresionirano njihovom interakcijom i bliskošću.

 

mirka federer nije bila oduševljena, dok je njen suprug bio razdragan
mirka federer nije bila oduševljena, dok je njen suprug bio razdragan foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

I Kejt i Mirka su tapšale dok je Rodžer počastvovan na centralnom terenu za svoje velike uspehe na ovom turniru, ali mnogi su primetili koliko je brzo spadao osmeh s Mirkinog lica, te kao da se durila dok su Kejt i Rodžer ćaskali.

 

1 / 6 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ekspert za govor tela Džudi Džejms komentarisala je fotografije i istakla da uz signale poštovanja i prijateljstva, Rodžerova žena Mirka deluje gotovo komično.

 

 

— Gleda pravo s mrkim izrazom lica dok se njen muž okreće, smeje se i ćaska, Mirka izgleda kao žena koja se duri, a sve vodi do zaključka da se možda samo oseća zapostavljeno — rekla je ona.

 

— Možda je to samo tako uslikano u momentu. Probala je da se nasmeje Kejt zatvorenih usta dok je ona prolazila pored nje.

 

I Kejt i Federer su bili radosni i neizmerno se dive jedno drugom

 

Očito da su Kejt i Rodžer fanovi jedno drugog i prijatelji. Ona je oduševljena što sedi s njim, dodiruje ga, a sve ukazuje da je divljenje obostrano — dodala je Džejms.

 

 

makonda-tracker