ovo se zove uživanje

San Trope zamenili mestom koje liči na RAJ: Anastasija Ražnatović podelila fotografije sa LUKS DESTINACIJE

1

Čini se da su odlučili da uživaju svim čulima 

foto: raznatovicanastasija/Instagram
foto: raznatovicanastasija/Instagram

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su prošli kroz težak period života kada su izgubili bebu. Od tada je prošlo oko mesec dana, a oni su odlučili da vreme koje je pred njima iskoriste na najbolji mogući način.

 

Oni su krenuli na putovanje koje je započeto u Srbiji, preko Bosne i Hercegovine, a poslednje fotografije imali smo prilike da vidimo iz Sen Tropea. 


Sada, par ide dalje i bira destinaciju koja doslovno ličin na - raj.

 

Najnovije fotografije sa Anastasijinog storija pokazuju kako uživaju na Ibici. Kao i na prethodnim mestima, verovatno će se zadržati nekoliko dana, a sudeći prema prvom jutru, biće to nekoliko nezaboravnih dana.

 

Anastasija je uslikala deo atmosfere sa ovog prelepog ostrva, a na njoj vidimo da bez obzira što je na odmoru, ona uživa u zdravom, niskokaloričnom obroku. 

 

U pitanju su pahuljice sa voćem i čaša puna ceđenog soka od pomorandže.

 

Anastasija i Gudelj uživaju na Ibizi
Anastasija i Gudelj uživaju na Ibizifoto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Mnogi im zavide, ne samo na luks destinacijama koje obilaze, već i na ljubavi koja je vidljiva na gotovo svakoj fotografiji koju pevačica podeli sa svojim pratiocima.

 

Da posetimo, na put sa njima krenuo i Nemanjin vozač Rašid, koji je ostvario svoj životni san i sada je neizostavna podrška fudbaleru, a čini se i da uživa u svakom trenutku koji provodi putujući s njima.

 

 

makonda-tracker