porodični odmor

Braća Gudelj i Anastasija uživaju u Francuskoj: Poveli su i SPECIJALNU OSOBU koja ima posebno mesto u NJIHOVIM SRCIMA

1

Nemanja, Anastasija, Dragi i njegova devojka su zajedno otišli odmor, ali sa njima je krenula još jedna osoba. 

Braća Gudelj, Anastasija i Lana
Braća Gudelj, Anastasija i Lanafoto: Nemanja Gudelj Instagram

Nakon svih lepih i ružnih stvari koje su im se desile u poslednje vreme, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović su odlučili da odu na odmor. 

 

Posle velikih sportskih uspeha i napora, ali i šoka kao što je bio gubitak bebe, oni su odlučili da baterije napune u Sen Tropeu u Francuskoj.


Sa njima je krenuo i Dragi, Nemanjin brat, sa devojkom, manekenkom Lanom Lazarević. 

 

Anastasija je na svom Instagram nalogu podelila više lepih trenutaka sa letovanja, a poslednji su bili iz jednog restorana sa večere. 

 

 

Tu su bili Nemanja, Anastasija, Dragi i njegova devojka Lana i uživali su đakonijama francuske kuhinje u jednom restoranu u Sen Tropeu. 

 

A sa njima je bila i jedna osoba koju braća Gudelj veoma vole i koja ima posebno mesto u njihovim srcima. 

U pitanju osobu koju je Nemanja upoznao kao svog vozača, a kasnije su postali veoma dobri prijatelji. U pitanju je Rašid, koji se ne odvaja od Nemanja ni na odmorima ni u pauzama fudbalske sezone. 

 

1 / 7 Foto: Anastasija Ražnatović Instagram

 

Rašid je na neki način desna ruka Nemanje i Anastasije, a braća Gudelj ga toliko vole da su imaju tetovažu koja je posvećena njemu.

Na toj tetovaži je ispisani "Raško Chaff" . Rašid je slavio Seviljin ovoseznski evropski trofej možda i više nego Nemanja, a jednom prilikom je otkio i delić svoje priče. 

- Nikada neću zaboraviti odakle dolazim i odakle sam počeo pre 10 godina čistio sam u malom fudbalskom klubu u Holandiji i deset godina kasnije stojim ovde sa trofejom Lige Evrope u mojim rukama. Ovo je moja priča - napisao je Rašid u opisu fotografije.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker