srećni ponovo

Nemanja odveo Anastasiju u rodni grad: Fudbaler otkrio kako je prihvatila Trebinje i šta je to što joj stalno ponavlja

0

Prošlo je nekoliko nedelja od teškog gubitka bebe, a njih dvoje su složniji nego ikad 

foto: Instagram / nemanjagudelj
foto: Instagram / nemanjagudelj

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj nedavno su se našli u centru pažnje medija zbog gubitka bebe. Ipak, život teče dalje, Anastasija se oporavlja od ovog teškog događaja.

 

Nemanja se svim silama trudi da joj vrati osmeh na lice, pa je odlučio da odu iz Sevilje i posete njegovo rodno mesto, Trebinje.

 

Kako je i sam rekao, zbog brojnih poslovnih obaveza u Trebinju nije bio oko 3,4 godine i sada je odlučio da dođe i uživa u mestu za koje ga vežu brojne lepe uspomene. 

 

 

Oni su zajedno već nekoliko dana u ovom malom životopisnom gradiću i trude se da uživaju u svakom trenutku.

 

Lokalni mediji zainteresovali su se za njegovu posetu rodnom gradu i tom prilikom su poželeli da čuju nešto ne samo o njegovoj karijeri, već i o životu sa lepom pevačicom.

 

Na pitanje novinara kako se Anastasiji sviđa Trebinje Nemanja je s velikim osmehom na licu rekao da je oduševljena i da joj je mnogo lepo.

 

- Nisam bio u Trebinju sigurno jedno dve-tri godine zbog fudbalskih obaveza. Čim sam ugrabio priliku da dođem, odmah sam to iskoristio i došao u moje krajeve, gde sam ja, kao mladi Nemanja, provodio vreme i odakle imam lepa sećanja. Ovo je budućnost našeg fudbala, za mene prelepo. Andaluziju i Hercegovinu spaja Nemanja - rekao je Nemanja.

 

On je otkrio i šta je to što često ponavlja svojoj devojci:

 

Uvek kažem Anastasiji "To je hercegovačka glava". Anastasija je sada prvi put ovde došla u Trebinje. Rekao sam joj da će joj se to mnogo dopasti. Oduševljena je gradom, prirodom, ljudima - rekao je Nemanja Gudelj u intervjuu koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok.

 

 

makonda-tracker