medenjak

Bio je u braku sa poznatom voditeljkom, s njom ima dete: Ko je muž Topalkove ćerke i otac male Dominike?

2

Helena i njen izabranik danas su postali roditelji malene devojčice 

foto: Instagram / helenatopalović
foto: Instagram / helenatopalović

Ćerka našeg poznatog pevača Milana Topalovića Topalka danas je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen supurug, Dragan Aleksić, kojem je u tajnosti rekla "da" u septembru 2021. godine, dali ime Dominika.

 

Helena je podelila lepe vesti na svom Instagram profilu, a ni Topalko nije odoleo trendu, pa je i ona podelio selfi nakon kojeg je bilo jasno da je postao deda.

 

Par je detetu dao pomalo neobično ime Dominika, što znači gospodarski ili gospodski. Ne smunjamo da će devojčica biti prava mala gospođica.

 

 

Ipak, mnogi se pitaju ko je suprug Helene i otac male Dominike. 

 

Ćerka Milana Topalovića Topalka postala javnosti je postala poznata nakon što je počela često da objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja. Takođe, pažnju je privlačila i izazovnim izdanjima, a mnogi su pisali da živi život iz snova.

 

Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako je pisao portal "24sedam" bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova. Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

 

 

Pre braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

 

Ona je jednom prilikom otkrila da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

 

 

 

makonda-tracker