Njena sreća je...

Napokon se oglasila: Helena Topalović na predivan način odgovorila na glasine o trudnoći

0

Šuškalo se ovih dana da je lepa Helena trudna, a ona se nije oglašavala po tom pitanju sve do danas

 

Helena Topalović
Helena Topalović foto: Helena Topalović Instagram

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, u braku je sa biznismenom Draganom Aleksićem. Venčanje se desilo pre oko godinu i po danam nakon što ju je Dragan zaprosio u hotelskoj sobi u Španiji.

 

Dragan je od ranije poznat domaćoj javnosti kao bivši suprug naše voditeljke Jelene Dimitrijević, sa kojom ima i dete.

 

U poslednje vreme šuškalo se da je zanosna Helena Topalović trudna, međutim za to nije bilo zvanične potvrde, ali ni negacije. No, Helena se sada oglasila i otklonila sve sumnje.

 

Helena je potvrdila glasina na jako lep način
Helena je potvrdila glasina na jako lep načinfoto: Helena Topalović Instagram

Potvrdila je vest da će čeka dete sa svojim suprugom Draganom Aleksićem i to na najlepši način. Na svom profilu na Instagramu je podelila fotografije sa popularnog Baby shower-a.

 

- Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih ljudi. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena... I kao drugo. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci… Naša sreća je postala jos veća… Zahvalni Bogu - napisala je Helena.

 

 

Oko Helene su bili baloni u plavoj i roze boji. Logično, jedni su simbolizovali dečaka, drugi devojčicu. Međutim, Helena ovog puta nije otkrila da će na svet doneti sina ili ćerku.

 

 

makonda-tracker