ne skida osmeh

Sve detalje je sam podelio s fanovima: Nemanja Gudelj spreman za DRASTIČNU promenu izgleda

1

Šarmantni fudbaler uskoro će izgledati potpuno drugačije!

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Fudbaler srpske fudbalske reprezentacije i španskog FK Sevilja Nemanja Gudelj nedavno je u Turskoj posetio jednu kliniku kako bi presadio kosu.


Sportista je bio u poseti u jednoj istanbulskoj klinici, a sam je na Instagramu podelio detalje. Gudelj je pokazao kako je izgledao proces pripreme za ovu proceduru, kao i da je lekaru poklonio dres za uspomenu.

 

Popularni sportista je na fotografijama nasmejan, zbog čega deluje vrlo uzbuđeno zbog predstojeće procedure, a u galeriji pogledajte kako je izgledala ova poseta.

 

1 / 5 Foto: dr.cinikhospital/Instagram

 

Podsetimo, iza Nemanje Gudelja je vrlo težak period.

 

Pre izvesnog vremena, njegov brat i kolega Dragiša Gudelj pao je na travu tokom utakmice, nakon čega su lekari pet minuta pokušavali da ga vrate u život, a mediji su javili da je Gudelj pao usled kardio-respiratornog zastoja.

 

Nekoliko meseci kasnije, otkrili smo da Nemanja čeka prvo dete s našom poznatom pevačicom Anastasijom Ražnatović i par nije krio sreću, ali je fudbaler nedavno objavio da su izgubili bebu.

 

 

Par je nerazdvojan nakon ovih bolnih trenutaka i trude se da jedno drugom ulepšaju svaki dan, a nedavno su zajedno posetili manastir Ostrog.

 

 

 

makonda-tracker