impresivno

Ko je Rašid, desna ruka Anastasije i Nemanje Gudelja? Čistio je terene, njegovo ime fudbaler je istetovirao na ruci

0

Fudbalski teren mu je nekad bio radno mesto, a danas na njemu proslavlja svaku pobedu svog poslodavca i prijatelja Nemanje Gudelja 

Rašid je vozač Nemanje Gudelja i njegov verni fan
Rašid je vozač Nemanje Gudelja i njegov verni fan foto: Instagram / rachiddriverchaff

Fudbaler Nemanja Gudelj i njegova izabranica Anastasija Ražnatović nedavno su prošli kroz veoma stresan period nakon što su izgubili bebu. Nakon tog nemilog događaja sve oči javnosti bile su uprte u ovaj mladi simpatični par. 

 

Ipak, život ide dalje, njihova ljubav je jaka i jedno drugom su najveća podrška. Anastasija je uspela da donekle prevaziđe bol koji ju je zadesio, a kako bi bar malo skrenula misli ona je odlučila da krene na put sa svojim izabranikom u Mađarsku, gde je njegov tim osvojio trofej.

 

 

Tada je ona prvi put u javnosti viđena od kada je izgubila bebu, a u njenom društvu našao se muškarac za kojeg su se svi pitali ko je.

 

Otkriveno je da je to vozač Nemanje Gudelja, koji je njegov veran pratilac na gotovo svim putovanjima, a osim što je veoma blizak sa Nemanjom, on je vezan i za druge članove njihove porodice. 

 

 

Njega Nemanja i njegov brat Dragiša toliko vole da su njegovo ime istetovirali na ruci. "Raško Chaff" je tetovaža koja je posvećena vozaču. Rašid je jednom fotografijom na Instagramu objasnio da mu život nije bio lak, ali da je upornim radom i odgovornošću uspeo da obezbedi sebi život kojim je i više nego zadovoljan. 

 

Naime, on je objavio fotografiju sa fudbalskog terena. Na prve dve fotografije se vidi kako Rašid čisti terene, a deset godina kasnije kako drži medalju na terenu.

 

 

- Nikada neću zaboraviti odakle dolazim i odakle sam počeo pre 10 godina čistio sam u malom fudbalskom klubu u Holandiji i deset godina kasnije stojim ovde sa trofejom Lige Evrope u mojim rukama. Ovo je moja priča - napisao je Rašid u opisu fotografije.

 

 

makonda-tracker