simpatično ili ne baš?

Džo Bajden se malo zaneo, reakcija Eve Longorije oduševila sve: Jednim potezom vratila ga je na svoje mesto

1

Ovo se zove snalažljivost

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom posete Beloj kući, Eva Longorija je privukla pažnju medija raznim fotografijama koje je postavila na društvenim mrežama. Jedna od njih, u kojoj se nalazi u naručju predsednika Džoa Bajdena, posebno je privukla pažnju internet korisnika.

 

Na njoj američki predsednik se poprilično prisno ponašao prema glumici, ali je ona vešto našla način da iz te situacije izađe bez mnogo pompe. 

 

Priprema za susret sa najmoćnijim čovekom na svetu nije laka. Longorija je veliki modni entuzijasta, pa se obukla u impresivnu narandžastu haljinu. Ovo je bilo dovoljno da Džo Bajden padne pod njene čari.

 

 

Predsednik Sjedinjenih Država odlučio je da javno pokaže svoju naklonost i zanemario je protokol primenjen tokom takvih sastanaka. Umesto prijateljskog rukovanja, nije mogao da odoli da ne zagrli glumicu.

 

 

Čini se da se njoj to nije baš dopalo pa je Bajdenovu ruku sa svog struka brzo sklonila i u jednom potezu mu pokazala gde mu je mesto.

 

Nakon sastanka, Longorija je napomenula da je upoznala Bajdena kada je imala 17 godina, a on 40.

 


Predsednik Džo Bajden i rediteljka Eva Longorija poželeli su dobrodošlicu stotinama ljudi u bašti Bele kuće na projekciji novog filma, "Flamin' Hot".

 

Priču bivšeg domara Ričarda Montanjeza, zasnovanu na njegovim memoarima, predstavili su kao inspirativnu priču o tome kako je čovek ostvario svoj san i pobedio nevolje, zanemarujući indicije da je Montanjezov izveštaj upitan.

 

Bajden je rekao okupljenima:

 

- Kada razmišljam o večerašnjem filmu, mislim na hrabrost. Mnogi od vas, vaši preci, ostavili su za sobom sve što su znali da bi započeli novi život u Sjedinjenim Državama.

 

 

makonda-tracker