kao u snu

Uložila je mnogo ljubavi, 6 godina i milione dolara: Dom Eve Longorije nije samo još jedna luksuzna kuća poznatih

0

Iako je reč o skupocenoj nekretnini, kuća u kojoj je glumica zasnovala porodicu sa svojim suprugom nije samo još jedna luksuzna nekretnina

Eva Longorija tokom nedavnog Kanskog festivala
Eva Longorija tokom nedavnog Kanskog festivalafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Američka glumica meksičkog porekla Eva Longorija (47), koja je ponosna vlasnica više luksuznih nekretnina, spremna je da se odrekne raskošne vile u Los Anđelesu – ako joj se plati skoro 23 miliona dolara!


Zvezda serije "Očajne domaćice" i njen suprug i poznati producent Hose Baston (54) u martu ove godine ponudili su za prodaju raskošno i prostrano imanje na kom se nalaze vila koja se prostire na više od hiljadu kvadrata, zatim teniski teren, bazen, manja kabina, vidikovac...


Par je kupio ovu nekretninu 2017. godine, za 13,5 miliona dolara, a proteklih godina su je "mukotrpno doterivali s ukusom i pažnjom", pisao je Compass.

 

1 / 8 Foto: www.Photopress.at / Avalon / Profimedia

 

I, zaista, iako je očigledno da je baš svaki detalj u ovoj kući skupocen, on obiluje detaljima koji ukazuju na miran porodični život, toplinu doma, na to da je u njoj provođeno mnogo divnih trenutaka i da se Eva potrudila da sve bude podređeno uživanju njene porodice.

 

Tako se u elegantnoj trpezariji nalazi poster pande, a na sve strane su ukrasi u obliku srca i šarenilo.

 

Eva Longorija prodaje kuću u Los Anđelesu za 22,8 miliona dolara
Eva Longorija prodaje kuću u Los Anđelesu za 22,8 miliona dolarafoto: www.Photopress.at / Avalon / Profimedia

Iza crvenih vrata u mediteranskom stilu, nalazi se predsoblje koje podseća na galeriju, jer su u njemu izložena mnoga umetnička dela, kao i skulpturalno stepenište. Osvetljenje je izuzetno u čitavoj vili, a dnevna soba ima plafone s gredama i gleda na luksuzni bazen.


Tu je i svečana trpezarija, zatim biblioteka s francuskim vratima, moderno opremljena i ogromna kuhinja.

 

Eva Longorija prodaje kuću u Los Anđelesu za 22,8 miliona dolara
Eva Longorija prodaje kuću u Los Anđelesu za 22,8 miliona dolarafoto: www.Photopress.at / Avalon / Profimedia

U kući Eve Longorije nalazi se osam spavaćih soba, zatim sala za degustaciju vina, teretana, prostorija za gledanje televizije, nekoliko natkrivenih i sasvim otvorenih terasa...


I dok čekamo da neko ponudi čak 22,8 miliona dolara, koliko glumica i njen suprug traže za ovu nekretninu, uživajte u fotografijama kuće u kojoj su oni proveli šest divnih godina i dočekali sina Santijaga.

 

 

makonda-tracker