emotivno

"On je srećan dečak, nisam više tužna": Jelena Radanović prvi put javno govorila o autističnom sinu

0

Teška priča koju je želela da podeli sa pratiocima 

Jelena i Sloba uživaju u ljubavi
Jelena i Sloba uživaju u ljubavifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Jeja Radanović, supruga Slobe Radanovića našla se nedavno u centru pažnje medija nakon što ju je bivši supružnik fizički napao ispred njene i Slobine kuće u Višnjičkoj banji.

 

Ona se obratila najbližoj stanici policije, gde je prijavila da su je napali on i njegova nova žena, a nakon toga je događaj objasnila i na Instagramu.

 

Tom prilikom pojavile su se i do tada nepoznati detalji iz života lepe Jelene, a jedna od njih ticala se njenog sina Nauma, koji ima problema sa zdravljem.

 

 

Naime, Jelena je tada otkrila da on ima autizam, a sada je odlučila da dozvoli svojim pratiocima da je na društvenim mrežama pitaju šta god ih je zanimalo, a jedno od pitanja odnosilo se baš na Nauma.

 

Jelena je odgovorila u kakvom zdravstvenom stanju je dečak:

 

- On je srećan dečak. Daleko od deteta urednog razvoja, ali daleko i od oblika autizma koji je imao pre pet godina - istakla je Jelena, upitana kako je mališan sada, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

 

Nakon toga Jelena je dobila mnogo poruka podrške, a kako je želela a bude potpuno iskrena dotakla se i njegovog odnosa sa Slobom:

 

Jelena Radanović otvorila dušu i otkrila sve o sinu Naumu
Jelena Radanović otvorila dušu i otkrila sve o sinu Naumufoto: Instagram / jejaradanovic

 

- Da, mislila sam na to. Sloba i Naum imaju neverovatnu vezu od prvog dana, pevaju, igraju se. Više nisam tužna.

 

Koje elemente ima Naum, kako reaguje na bebu, da li je ljubomoran? - glasilo je još jedno od pitanja, među kojima je bilo i nekih od mama koje takođe imaju autistične mališane.

 

- Sada je problem razumevanje govora i generalno razumevanje. Naum ne zna šta je opasnost. Ljubomoran je na bebu, svaka emocija kod autista je dobra stvar - istakla je Radanovićka.

 

makonda-tracker