traumatično

"On mi je naneo povrede, ona je snimala": Suprugu Slobe Radanovića napao bivši muž - otkrila detalje o njihovom odnosu

0

Nakon napada odlučila je da progovori o problemima kroz koje prolazi 

Jelenu Radanović napao bivši muž
Jelenu Radanović napao bivši mužfoto: Instagram / jelenaradanović

Supruga poznatog pevača Slobodana Radanovića, Jelena Radanović napadnuta je ispred kuće u kojoj živi sa pevačem i decom juče od strane svog bivšeg supruga.

 

Kako piše Blic, Jelena je izašla da preda decu svom bivšem partneru, koji je bio u pratnji svoje nove supruge, kada je došlo do svađe nakon čega je usledio i fizički obračun.

 

Do incidenta između N.P. i Jelene došlo je ispred vile u kojoj Jelena živi sa porodicom u Višnjičkoj banji.

 

 

Svađa je prerasla u fizički obračun, međusobno guranje nakon čega je Jelena završila na Urgentnom centru. Nakon što je zbrinuta Jelena je odlučila da otkrije detalje iz života i probleme sa kojima se već duže vreme suočava. 

 

- Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski - napisala je Jelena i nastavila.

 

Jelena Radanović otkrila detalje iz života
Jelena Radanović otkrila detalje iz života foto: Instagram / jelenaradanović

 

- Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo... Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on! Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke - napisala je Jelena i dodala:

 

Jelena Radanović o bivšem suprugu
Jelena Radanović o bivšem suprugu foto: Instagram / jelenaradanović

 

- I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava..jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe... Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu... Zato me je Bog nagradio Slobom - zaključila je Jelena u svojoj objavi.

 

Nakon napada Sloba je bio veoma uznemiren, pa je jednom porukom poslao poruku Jeleninom bivšem mužu.

 

Sloba Radanović se oglasio nakon što je njegovu suprugu napao bivši muž
Sloba Radanović se oglasio nakon što je njegovu suprugu napao bivši mužfoto: Instagram / slobodanradanovic

 

-Kad mačke nema, miševi kolo vode. 

 

 

makonda-tracker