(foto)

Pogođena je limenkom, a to je samo jedan od incidenata: Jokićeva supruga se oglasila nakon burne parade u Denveru

0

Natalija Jokić, supruga srpskog košarkaša Nikole Jokića, doživela je neprijatnost na slavljeničkoj paradi njegovog kluba

Ognjena, Nikola i Natalija Jokić nakon pobede Denvera nad Majamijem
Ognjena, Nikola i Natalija Jokić nakon pobede Denvera nad Majamijemfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nakon što je Denver osvojio svoju prvu NBA titulu, u najvećoj meri zahvaljujući sprskom košarkašu Nikoli Jokiću, u glavnom gradu Kolorada je upriličena velika parada.


Iako je isprva bilo pitanje hoće li se na njoj pojaviti i Nikola Jokić, koji je na konferenciji za medije bio iznenađen time kada se ona održava i prokomentarisao da "mora da ide kući", naš as prisustvovao je slavlju.


Jokiću su društvo pravile supruga Natalija Jokić i ćerka Ognjena, a sportistina supruga doživela je veliku neprijatnost. Naime, u velikoj gužvi je došlo do više incidenata, a u jednom je ona pogođena limenkom piva u lice.

 

Međutim, ona se, po svemu sudeći, oseća sjajno, a na Instagramu je podelila nekoliko divnih trenutaka s parade, uputivši time poruku da je zadržala dobro raspoloženje.

 

1 / 6 Foto: jokic.natalija, Instagram


Podsetimo, Nikola i Natalija Jokić poznaju se od 2013. godine, a ostali su nerazdvojni uprkos njenim studijama i njegovoj profesionalnoj sportskoj karijeri. Par se venčao 2020. godine, a njihova ćerka Ognjena došla je na svet naredne godine.
 

 

makonda-tracker