Gotovo nikada je ne viđamo u javnosti: Ova LEPOTICA je ćerka Jovana Memedovića (FOTO)

0

Poznati voditelj ne voli da porodicu eksponira u javnosti 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Čuveni srpski voditelj Jovan Memedović godinama se bavi javnim poslom, ali njegova porodica je za širu javnost i dalje slabo poznata.

 

Naime, on je oduvek želeo da svoju privatnost zadrži iza zatvorenih vrata, ali kako su mu deca rasla polako je javnost postajala sve znatiželjnija.

 

 

Jovan je sa suprugom Mirjanom dobio dvoje dece - ćerku Mašu i sina Uroša, a naslednica je toliko lepa da joj broj pratilaca na instagramu skoro svakodnevno raste.

 

Ona često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a izgradila je zanimljiv modni stil zbog kojeg je postala uzor mnogim mladim devojkama.

 

Mašu Memedović krasi specifična lepota, a zelene oči su jedan od njenih glavnih aduta. Ona često uz pomoć svoje bake stvara prava mala umetnička dela od garderobe, što je čini unikatnom i jedinstvenom. 

 

 

Maša je veliki ljubitelj prirode, životinja i dobre hrane, pa se na njenom profilu često mogu videti i takve fotogragije. 

 

Ona takođe voli i umetnost, a bavi se i montažom. Otac je veoma ponosan što je njegova mezimica izrasla u odgovornu i ozbiljnu ženu, koja je spremna da sve izazove života prigrli svim snagama. 

 

 

 

makonda-tracker