potresno

Umrla je, a nije uspela da OSTVARI NAJVEĆU ŽELJU: Nakon smrti Tine Tarner otvorile se stare rane - za ovim je ŽALILA

0

Legendarna glumica preminula je u 83. godini 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendara pevačica Tina Tarner preminula je u svom porodičnom domu nakon što se borila sa mnogo raznih bolesti tokom života. 

 

Iako je iza sebe imala karijeru kakvu svet ne pamti, popularna pevačica je tokom života preživela mnogo toga. Sahranila je dva biološka sina, gajila još nekoliko usvojene dece, a jedna želja ostala joj je neostvarena sve do smrti.

 

Tina Tarner je oduvek želela da upozna svoje unuke i praunuke, ali se na žalost to nije dogodilo.

 

 

Počast slavnoj pevačici odale su moge poznate ličnosti poput Opre Vinfri i kralja Čarlsa, dok je Bijonse čak na sceni izvela svoj popularni hit "River Deep, Mountain High".

 

Međutim, smrt legendarne pevačice otvorila je stare rane u njenoj porodici - rane koje su očajnički pokušavali da zaleče.

 

Iako je sama Tina pretrpela tragičan gubitak svojih bioloških sinova, Krega Tarnera i Ronija Tarnera, pre sopstvene smrti, njeni usvojeni sinovi, Ajk Tarner mlađi i Majkl Tarner, i dalje su živi.

 

Štaviše, Tina je iza sebe ostavila dvoje unučadi i petoro praunučadi, od kojih većinu nikada nije imala prilike da upozna.

 

Šta je najveće razočarenje Tine Tarner?
Šta je najveće razočarenje Tine Tarner?foto: EPA/TOBIAS SCHWARZ / POOL

 

Njena porodica je trenutno u šoku zbog njene iznenadne smrti, jer mnogi nisu znali za ozbiljnost njene bolesti.

 

Porodični izvori rekli su za Pejdž Siks da je ćerka Tininog prvog muža Ajka Tarnera, izrazila veru da će se ona izlečiti.

 

- Vreme je da se izleči... porodica zaista želi i treba da se izleči, oni su prošli kroz toliko toga i nastavljaju da prolaze kroz toliko toga - rekli su izvori bliski porodici.

 

Tokom drugog dela svog života, Tina je boravila u Švajcarskoj sa svojim drugim mužem, Ervinom Bahom, na svom luksuznom imanju vrednom 76 miliona dolara poznatom kao Villa Algonkuin.

 

 

makonda-tracker