uskoro stiže prinova

Pomeri se Roberte De Niro - stiže Al Paćino: Legendarni glumac postaje OTAC u 83. godini

0

Mlada devojka čuvenog glumca zagazila je u osmi mesec trudnoće

Al Paćino postaje otac u 82. godini
Al Paćino postaje otac u 82. godini foto: EPA / NEIL HALL

Čuveni holivudski glumac i zavodnik Al Paćino čeka dete sa devojkom Nur Alfalah, koja je u osmom mesecu trudnoće.

 

Glumac koji je osvojio Oskara (83) i Alfalah (29) očekuju svoje prvo zajedničko dete, potvrdio je glumčev predstavnik za TM.

 

Paćino i Alfalah su u romantičnoj vezi od aprila 2022. godine. Prošlog meseca njih dvoje su viđeni u luksuznom restoranu E Baldi u Los Anđelesu.

 

 

Glavni čovek "Lica sa ožiljkom" je otac troje dece sa dve žene. On ima blizance koji imaju 22 godiine, Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

 

Vest o trudnoći stiže istog meseca kada je Paćinov dugogodišnji kolega Robert De Niro (79) dočekao svoje sedmo dete sa devojkom Tifani Čen.

 

Holivudske legende su delile ekran u filmovima, a sada su se obojica upisali u listu poznatih koji su u poznim godinama postali ili će postati roditelji.

 

 

Nur Alfalah je ranije bila u romansi sa ikonom Rolingstonsa Mikom Džegerom i milijarderom Nikolasom Bergruenom. Takođe je viđena i sa ikonom Tinseltauna Klintom Istvudom (93) 2019. godine, ali je rekla da su samo porodični prijatelji.

 

Godinu ranije viđena je sa glumcem iz Inglourious Basterds Elijem Rotom (51).

 

Za Alfalahovu razlika u godinama sa Paćinom „ne predstavlja problem“, rekao je izvor za Page Siks u aprilu 2022, dodajući da ona „uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima“.

 

 

makonda-tracker