evo kako izgleda

Ne čudi što ga je krila od javnosti: Marija Kilibarda prošetala sa DEČKOM držeći se za ruke - žene su oduševljene

0

Lepa voditeljka dugo nije delila fotografije svog izabranika na društvenim mrežama

Marija Kilibarda objavila video sa dečkom
Marija Kilibarda objavila video sa dečkom foto: Instagram / kilimara

Jedna od naših najlepših voditeljki Marija Kilibarda retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti, a svog emotivnog partnera dugo je skrivala od očiju javnosti.

 

Ipak, kada je sve postalo ozbiljnije i kada je shvatila da on zavređuje pažnju odlučila je da bar ponekad podeli sa svojim pratiocima emotivne trenutke u kojima uživa sa Banetom Vučelićem, sinom naše glumice Ljiljane Dragutinović.

 

Prošlo je mnogo vremena od kada smo imali poslednji put priliku da ih vidimo na društvenoj mreži Instagram, što ne znači da njih dvoje ne uživaju u svojoj ljubavi. 

 

 

Marija je sada odlučila da nam priredi pravu poslasticu, pa je na svom profilu podelila ne samo fotogragiju već i video snimak sa svojim izabranikom na koji niko nije ostao ravnodušan.

 

Bane je veoma zgodan i šarmantan muškarac, a Marija se svojom harizmom i lepotom savršeno uklopila sa njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Oni su otišli na putovanje u Belgiju gde su uživali u obilasku Antverpena, na čijem glavonm trgu ispred prelepe fonatane Brabo su se i fotografisali.

 

Pratoci na njihovom putovanju zabeležili su jedan prelep trenutak dok Bane i Marija šetaju držeći se za ruke, a čini se da i Mariji toliko dopao taj snimak da je odlučila da ga podeli na društvenim mrežama. 

 

 

makonda-tracker