retka fotografija

Otac ju je ostavio kad je imala 2 meseca, a njega je smatrala TATOM: Ćerka Ruške Jakšić je PRESLIKANA MAJKA

0

Poznata voditeljka ima ćerku koju gotovo nikad ne viđamo u javnosti 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata srpska voditeljka Ruška Jakić godinama je jedno od najzanimljivijih lica na domaćoj javnoj sceni. Svojim radom, ali i izgledom budila je znatiželju kod ljudi, a mnogi poznati muškarci nisu odoleli njenom šarmu.

 

Uvek drugačija, osvajala je publiku, a o privatnom životu je često govorila bez mnogo ustezanja. Dobro su poznati njeni stavovi o muškarcima i uprkos činjenici da je veoma poznata o njenom jedinom detetu, ćerki Ani Nadeždić se malo toga zna.

 

Naime, poznato je da se Ruška Jakić udavala 3 puta. Iz drugog braka sa glumcem Dejanom Đurovićem ima ćerku Anu, koja se iz Srbije odselila još u vreme školovanja, pa ne iznenađuje činjenica da veoma retko imamo priliku da je vidimo sa majkom u javnosti.

 

 

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - rekla je ona jednom prilikom.

 

Uprkos tome što je to bila, prema njenim rečima velika ljubav, razišli su se kada je ponestalo strasti u njihovoj vezi.

 

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima - zaključila je Ruška.

 

 

Nakon Dejana, Ruška je pričala i o svojoj romansi sa arhitektom.

 

- Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - ispričala je ona u jednoj emisiji.

 

Ruška kaže da je sa njim najviše pogrešila, želela je da bude i otac i majka.

 

- Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila. Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku - iskreno je progovorila.

 

Uprkos tome što je doživela dva razočarenja Ruška nije želela da odustane od ljubavi. Njen treći suprug, bubnjar iz Škulinog orkestra, Voja Mulina ju je voleo možda i najviše od svih, ali i od njega se razvela.

 

- Razvela sam se kad me je prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao - govorila je ona.

 

Ni o jednom od njih Ruška nema ni jednu ružnu reč da kaže, ali njena ćerka najviše voli Voju i svaku priliku koristi da ode i poseti ga, što i njenu mnogo znači. Oni su razvili jedan poseban odnosi i Ruška je veoma srećna zbog toga.

 

 

makonda-tracker