nekad i sad

Povezivali su je sa svekrom na bizaran način: Gde je danas glumica koja je serijom "Kad lišće pada" osvojila Balkan?

0

Povezivali su je sa svekrom na bizaran način: Gde je danas glumica koja je ulogom u seriji "Kad lišće pada" je osvojila Balkan

Lejla iz serije 'Kad lišće pada'
Lejla iz serije "Kad lišće pada"foto: Yaprak Dökümü/Youtube Printscreen

Glumica Gokče Bahadir (41) oduševila je obožavaoce turskih sapunica ulogom Lejle u seriji "Kad lišće pada", koja se u Srbiji emitovala od 2010. do 2012. godine.


Turska glumica i pevačica privukla je pažnju lepotom koliko i talentom, a u njenoj zemlji često je bila tema tabloidne štampe zbog svog turbulentnog privatnog života.


Bahadirova ima iza sebe veliki broj uloga i snimljenih pesama, ali nikada se o njoj nije pisalo kao nakon razvoda jednogodišnjeg braka sa Alijem Sunalom.

 

Gokče Bahadir rođena je u Istanbulu 1981. godine, a u rodnom gradu je diplomirala na Fakultetu za komunikacije, i to na Katedri za radio i televiziju, posle čega je studirala glumu. Uz to, radila je i na radiju Fenerbahçe FM, a vrlo mladoj joj se pružila prilika da dođe do prvih uloga.

 

 

Pažnju na sebe privukla je ulogom u seriji "Prirodna nauka", koja joj je dala prepoznatljivost u Turskoj, ali je definitivno najpoznatija kao Lejla u seriji "Kad lišće pada".


Nakon što je završila njeno snimanje, Gokče je 2011. rekla "da" Aliju Sunalu, popularnom turskom glumcu i sinu čuvenog glumca i komičara Kemala Sunala. Međutim, uskoro je ona otkrila da se već razvela 2012. godine, a brak je trajalo samo sedam meseci.


U brak smo ušli iz velike ljubavi, ali smo rešili da se rastanemo jer su nam se putevi razilazili – rekla je tada Gokče Bahadir.

Spekulisalo se u turskim medijima da li je to zaista čitava njihova priča, a uskoro su se pojavile šokantne tvrdnje – da se glumica razvela jer je Ali saznao da je ona imala aferu s njegovim ocem.

 

Nije poznato kada je došlo do navodne veze, budući da je Kemal Sunal preminuo 2000, kada je Gokče imala samo 19 godina i mnogo pre nego što je upoznala njegovog sina. Nekadašnji par nikada nije komentarisao ovaj trač, a pojavile su se vrlo bizarne glasine da je glumac uhvatio suprugu sa svekrom, da ih je zatekao kako obnaženi gledaju televiziju... jer očigledno oni koji su širili nisu čuli da je njegov otac umro 11 godina pre toga!

 

 

Zbog toga svakako treba uzeti s rezervom sve tračeve o navodnoj povezanosti Gokče s Kemalom Sunalom.


Ipak, Gokče je nakon razvoda ponovo pronašla ljubav. Od tada je imala više veza, a početkom 2022. udala za Emira Ersoja, poznatog turskog muzičara.

 


Ona je vrlo popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 1,7 miliona ljudi. I nakon uspeha serije "Kad lišće pada" imala je više zapaženih uloga, a trenutno igra glavnu u seriji "Omer".

 

 

makonda-tracker