prekršio protokol

Holivudski glumac na "crnoj listi" kralja Čarlsa: Zbog jedne reči neće prisustvovati krunisanju?

3

Glumac Rasel Krou prekršio je kraljevski protokol iako mu je rečeno kako treba da se ponaša.

Krunisanje kralja Čarlsa će se održati sutra, 6. maja.
Krunisanje kralja Čarlsa će se održati sutra, 6. maja.foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

Jedan od najpoznatijih australijskih glumaca i najvećih živih glumačkih ikona neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III, a prema Daily Mailu , postoji i razlog zašto se popularni glumac nalazi na "crnoj listi" britanskog monarha. 

 

Naime, kako prenosi Daily Mail, Rasel Krou je prekršio strogi protokol kada se poslednji put sreo sa članovima britanske kraljevske porodice. 

 

Kada ih je pozdravljao, glumac je princa Harija i Vilijama oslovio "drugovima" uprkos tome što mu je rečeno da im se obraća "službenim jezikom".

 

Kada ga je radijski voditelj Den Ensti u emisiji "Triple M Breakfast Brisbane" upitao ide li u London na krunisanje, Krou je rekao da nije dobio poziv.

- Verovatno zbog poslednjeg puta kada sam bio predstavljen kraljevskoj porodici - dodao je 59-godišnji glumac.

'To jednostavno nije u mom DNK' - rekao je Rasel Krou.
"To jednostavno nije u mom DNK" - rekao je Rasel Krou.foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Pri upoznavanju, konjanik britanskog kraljevskog domaćinstva dolazi da razgovara s vama i naglasi kako morate da oslovite princa. Slušaj, kada budeš pričao sa princom, moraš ovako i ovako. Stvar je u tome da to jednostavno nije u mom DNK - objasnio je Krou.

 

- Uvek poštujem druge i uvek mi je drago da upoznam ljude, ali obraćati se nekome sa "Vaše visočanstvo" jednostavno nije u mojoj prirodi - dodao je slavni glumac, a kako je ispričao, mislio je da će se pomenuti konjanik onesvesti u tom trenutku. 

 

 

makonda-tracker